SON DAKİKA



Haber > Spor > Giresunspor'a izin yaradı

Giresunspor'a izin yaradı

03 Eylül 2016 Cumartesi - 11:00




Yeşil-Beyazlı kulübün başkan yardımcısı İbrahim Özkul, “Geride kalan iki maçta hem gücümüzü hem de eksiklerimizi gördük. Eksiklerimizi giderme anlamın





Giresunspor Başkan Yardımcısı İbrahim Özkul, lige verilen milli maç arasının eksiklerini gidermeleri anlamında kendilerine ilaç gibi geldiğini söyledi. Altınordu ve Balıkesir maçlarında takımın genel anlamda sergilediği performanstan yönetim olarak memnun olduklarını ifade eden Özkul, “Geride kalan iki maçta hem gücümüzü hem de eksiklerimizi gördük. Eksiklerimizi giderme anlamında da lige verilen milli maç arası bizim açımızdan iyi bir fırsat oldu. Bu fırsatı Süper Lig ekibi Karabükspor ile hazırlık maçı yaparak değerlendireceğiz” dedi. 2016-17 sezonuna iyi bir başlangıç yaptıklarını düşündüğünü belirten Özkul, “Ligin ilk maçları her zaman çok zordur. İlk 1-2 hafta her türlü sonuca açıktır. Biz deplasmanda Altınordu ile berabere kaldık, kendi evimizde Balıkesirspor’u yendik. Oynadığımız iki maçta hanemize yazılan 4 puan var. Şimdi önümüzde Şanlıurfaspor ile deplasmanda oynayacağımız çok zorlu bir maç daha var. Yeşil-beyazlı ekibimiz bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Takımda moraller yerinde. Oyuncularımızın antrenmanlarda sergilediği performanstan ve takımın çalışma temposundan gayet memnunuz. Zamanla daha iyi olacağız” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap