SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > YAK BİR UMUT IŞIĞI GİRESUN!

YAK BİR UMUT IŞIĞI GİRESUN!

25 Şubat 2018 Pazar - 08:05




Ligin ikinci yarısında oynadığı müsabakalardan boynu bükük ayrılan Yeşil-Beyazlılar Ümraniye karşısında kazanıp çıkışa geçmek istiyor.





Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Akın Çorap Giresunspor bugün deplasmanda zirve mücadelesi veren Ümraniyespor ile karşı karşıya gelecek. Ligin ikinci yarısında oynadığı 6 karşılaşmadan da üç puan çıkartamayan Yeşil-Beyazlılar güçlü rakibi karşısında kazanıp Süper Lig umutlarını yeşertmek istiyor.

Metin Diyadin’den sonra göreve getirilen ve takımın başında çıktığı üç maçtan sonra hafta içinde Yılmaz Vural ile yollarını ayıran Akın Çorap Giresunspor’da yeni teknik patron arayışları sürerken Ümraniyespor maçında takımın başında Hakan Kurt görev yapacak.

HAKEM: Sarper Barış Saka

SAAT: 13.00

STAT: Ümraniye Bld


YAYIN: beIN SPORTS MAX 1

ÜMRANİYE

Burak

Mehmet

Oğuz


Merthan

Tarık

Timur

Cleyton

İbrahim


Samet

Emircan

Rangelov

AÇ GİRESUN

Ahmet


Caner

Dimitriadis

A.Kerim

Hüsamettin

Dodo


Recep

Dialiba

Korkishko

Almeida

Batuhan

Çotanaklarda Kutlu sesleri

Yılmaz Vural ile yolların ayrılmasından sonra yeni teknik direktör arayışlarına başlayan Akın Çorap Giresunspor’da bir çok isim gündeme gelirken yönetimin Hakan Kutlu ismi üzerinde yoğunlaştığı ifade edildi. Yeşil-Beyazlı yönetimin hafta içinde Kutlu ile bir görüşme yapması bekleniyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap