SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > TRANSFER SABIR İSTEYEN BİR İŞ!

TRANSFER SABIR İSTEYEN BİR İŞ!

09 Ocak 2018 Salı - 09:59




Çotanakların Başkanı Bozbağ, “Taraftarlarımız rahat olsunlar. Şampiyonluğa oynayan Giresunspor’u şampiyonluk tecrübesi olan oyuncularla takviye edeceğ





TFF 1. Lig’de gözünü şampiyonluğa diken Akın Çorap Giresunspor’da Başkan Mustafa Bozbağ, transfer çalışmaları ve Antalya kampı hakkında önemli açıklamalar yaptı. Önümüzdeki cuma gününe kadar transferi büyük oranda tamamlamayı planladıklarını ifade eden Bozbağ, “Takımda sıkıntı gördüğümüz yerlerden oyuncuları gönderdik. Bunu sadece performansa dayalı olarak yapmadık. Sonuçta biz bir takımız. Transfer sabır işidir. Biraz bekleyelim” dedi.

Bozbağ, “Herkesin anlaşmalı, sözleşmeli oyuncuları var. Eksik olan mevkilerimize transfer yapmak için yoğun çalışıyoruz. Transfer uğraş isteyen bir iş öyle hemen hallolmuyor. Ortada bizim aradığımız tarzda üst düzey oyuncu da yok. Ayrıca transfer piyasasının belirli şartları var, anlaşmaları var. Yurt dışından alacaksanız onun ayrıca zorlukları var. Bunların hepsi bir etken ama kimse merak etmesin iyi transferler yapacağız. Biraz sabırlı olsun taraftarlarımız. 1 Şubat’a çok var” diye konuştu.

“Ara transfere Ahmet Şahin ile başladık” diyen Bozbağ, “Türkiye’nin en önemli kalecilerinden biri Ahmet Şahin. Son 5-6 senede şampiyonluklar yaşamış bir kaleci. Şampiyonluğa oynayan bir takımı şampiyonluk havası yaşamış, şampiyonlukta tecrübeli oyuncularla takviye etmeye çalışıyoruz. Transfer kolay iş değil. Bir şehirden bir şehre yabancıyı getirmek kolay değil. Kimse merak etmesin Giresunspor’da haftaya Cuma’ya kadar transferde çok şey netleşmiş olacak” şeklinde konuştu.

Müthiş oynadık

Antalya kampının çok verimli geçtiğini ifade eden Akın Çorap Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ, “Antalya kampı çok iyi gidiyor. Takımın Malatyaspor ile oynadığımız hazırlık maçındaki performansını da çok beğendim. Malatya maçında gerçekten müthiş oynadık. Maçın genelinde çok ciddi bir pozisyonlara girdik. Anormal goller kaçırdık. Son derece memnunum oynanan oyundan. Bu maçlarda eksiklerimizi daha net görüyoruz. Ve gördüğümüz bu eksiklikleri gidermek için çalışıyoruz” dedi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap