SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > Sorunların üstesinden hep birlikte geleceğiz

Sorunların üstesinden hep birlikte geleceğiz

02 Ağustos 2023 Çarşamba - 14:31




Çotanakların Başkanı Nahid Yamak, Giresunspor’u içerisinde bulunduğu darboğazdan kurtarabilmek için her türlü fedakarlığı yaptıklarına dikkat çekerek, camiayı birlik ve beraberliğe davet etti.





GİRESUNSPOR’DA Başkan Nahid Yamak, yeşil beyazlı kulübü hem mali yönden hem de sportif yönden düzlüğe çıkarabilmek adına yaptıkları çalışmaların aralıksız sürdüğünü söyledi. Bir yandan kulübe kaynak oluşturmaya çalışırken diğer taraftan da yeni sezon kadrosunu oluşturabilmek görüşmelerinin sürdüğünü ifade eden Yamak, “Giresunspor’umuzun içerisinde bulunduğu durumu yeşil beyazlı camiada ve kamuoyunda zaten herkes biliyor. Bir yandan aciliyet sırasına göre borçları ödemeye bir yandan da yeni sezon kadromuzu oluşturmaya çalışıyoruz” dedi.

GİRESUNSPOR’A kaynak sağlayabilmek adına önemli çalışmalar yaptıklarını ancak desteğe ihtiyaçları olduğunu kaydeden Başkan Yamak, “Yeşil beyazlı kulübümüzün ekonomik olarak desteğe ihtiyacı var. Giresunspor yönetimi olarak biz üzerimize düşeni zaten fazlasıyla yapmaya çalışıyoruz. Bu konuda tek beklentimiz Giresunspor’a herkesin gücü nispetinde sahip çıkıp destek vermesidir. Birlik ve beraberlik şu an en fazla ihtiyacımız olan şey. Şayet biz bu birlikteliği sağlayabilirsek Giresunspor’u yeniden eski günlerine döndürebiliriz” şeklinde ifadeler kullandı.

Transferle ilgili de konuşan Yamak, “Geçen sezon kadromuzda bulunan Ferhat Kaplan, Robert Mejia, Murat Cem Akpınar ve Brandley Kuwas ile yaptığımız görüşmelerden henüz somut bir sonuç çıkmadı. Bir gelişme olduğu takdirde zaten kamuoyu ile paylaşacağız” dedi.

Haber: Safiye SELÇUK 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap