SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > Sivasspor başladı, Giresunspor bitirdi

Sivasspor başladı, Giresunspor bitirdi

02 Nisan 2022 Cumartesi - 15:28




Süper Lig'in 31. haftasında Giresunspor ve Sivasspor, 2-2 berabere kaldı. Giresunspor'un iki golü de Umut Nayir'den gelirken, Sivasspor'un gollerini Olerenwaju Kayode ve Max Gradel kaydetti.





Spor Toto Süper Lig'in haftanın açılış maçında Sivasspor, deplasmanda Giresunspor'la karşı karşıya geldi. Golsüz geçen ilk bölümün ardından Sivasspor, 39. dakikada Olerenwaju Kayode'nin golüyle 1-0 öne geçti. Konuk ekibin üstünlük golünden 5 dakika sonra Max Gradel, farkı ikiye çıkarttı. İlk yarının son anlarında gelen golün ardından kalan bölümde başka gol olmadı ve devreye Sivasspor'un 2-0 üstünlüğüyle girildi.

İkinci yarıya değişikle başlayan Sivasspor'da takımın ilk golünü atan Kayode yerini, Pedro Henrique'ye bıraktı. Maçın son bölümüne Sivasspor'un 2-0'lık üstünlüğüyle girilirken Giresunspor, 73. dakikada Ciquinho'nun asistinde Umut Nayir'la farkı bire indirdi. Golden altı dakika sonra ise Giresunspor'da Umut Nayir, kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydederek skoru 2-2'ye getirdi.

Kalan bölümde iki takımda üstünlük golünü bulamadı ve karşılaşma 2-2'lik eşitlikle sonuçlandı. Süper Lig'in 32. haftasında Sivasspor, sahasında Başakşehir'i ağırlayacak. Giresunspor ise deplasmanda Yeni Malatyaspor'la karşılaşacak. Bu maçla birlikte Sivasspor 41, Giresunspor 36 puana yükseldi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap