SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > PLAY-OFF ARTIK ZOR!

PLAY-OFF ARTIK ZOR!

29 Mart 2018 Perşembe - 08:42




Akın Çorap Giresunspor Teknik Direktörü Metin Diyadin, “6'da 6 yapmamız lazım. Maalesef ikinci yarıda ciddi anlamda bir türbülans geçirdik” dedi.





Akın Çorap Giresunspor Teknik Direktörü Metin Diyadin, ligin ikinci yarısında beklentilerin altında kalınması nedeniyle motivasyon olarak düşüş yaşadıklarını söyledi. Yeniden ayağa kalkmaları gerektiğini belirten Diyadin, "Altınordu ile karşılaşacağız. Altınordu diri bir takım, kontratağı özellikle iyi oynuyorlar. Kendi evimizde kazanmak istiyoruz” dedi.

Play-off'un kendileri için artık zorlaştığını vurgulayan Diyadin, “İlk yarıyı 4. bitirdik, sonra biz ayrıldık, tekrar geldiğimizde 12. sıradaydı takım. Kaldı ki bununla beraber üst sıra takımları da kazanıyor, yenilgi bekliyorsun ama o da olmadı. Play-Off artık zor, 6'da 6 yapmamız lazım. Maalesef ikinci yarıda ciddi anlamda bir türbülans geçirdik” diye konuştu.

Ligdeki sıralamada, bulunmaları gereken konumda olmadıklarını dile getiren Yeşil-Beyazlı ekibin teknik patronu Diyadin, "Enteresan maç sonuçları oldu, son dakikada giden maçlar vardı. Yukarıda olmayı düşünüyorduk. Sahada kazanma gücümüz var, bundan sonrası için maç kazanmamız lazım, kazanarak beklememiz lazım" değerlendirmesinde bulundu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap