SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > Mustafa Kaplan, “ Adana maçında telafi edeceğiz”

Mustafa Kaplan, “ Adana maçında telafi edeceğiz”

04 Ekim 2023 Çarşamba - 13:50




Giresunspor Teknik Patronu Mustafa Kaplan, “Altay maçında 3 puan hedefliyorduk ama 1 puana razı olduk. Bu kaybı Adana maçında telafi etmeye çalışacağız” dedi





TRENDYOL 1. Lig’de son haftalarda 3 puana hasret kalan Giresunspor, Adanaspor ile oynayacağı kritik maça kilitlendi. Son hafta oynanan ve 0-0’lık skorla tamamlanan Altay maçıyla ilgili konuşan teknik direktör Mustafa Kaplan kazanmaları gereken bir maçtan 1 puanla ayrıldıkları için üzgün olduklarını söyledi. Kaplan, “Mücadelemizin karşılığı 3 puan olmalıydı” ifadelerini kullandı.

OYUNCULARININ iyi mücadele ettiğini vurgulayan Kaplan, “İç sahada direkt rakibimiz olan bir takımla oynadık. Yenmemiz gerekiyordu. Üçüncü bölgede üretkenliğimiz çok zayıftı. Bu ligde puan puandır ama rakibimiz karşısında 2 puan kaybetmek bizi üzdü. Yine de oyuncularımı kutluyorum. Bu maç geride kaldı. Artık bu kaybı Adanaspor ile oynayacağımız maçta telafi etmeye çalışacağız” dedi.

HABER: EROL TAŞKIN
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap