SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > Muhteşem Giresunspor!

Muhteşem Giresunspor!

28 Aralık 2017 Perşembe - 11:02




Son 16 Tur’unun ilk maçında 3-1 kazanan Yeşil-Beyazlılar ikinci maç öncesinde büyük bir avantaj elde.





TFF 1. Lig’de zirve mücadelesi veren Akın Çorap Giresunspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda da yoluna emin adımlarla devam ediyor. Son 16 Tur’unda Süper Lig’in lideri Medipol Başakşehir’i konuk eden Yeşil-Beyazlılar ilk maçtan güçlü rakibi karşısında sahadan 3-1’lik skorla galip ayrılırken ikinci maç öncesinde büyük bir avantaj elde etti.

  1. dakikada Dialiba’nın golüyle 1-0 öne geçen Giresunspor, 65’te Dale ile skoru 2-0’a getirdi. 72’de Korkishko’nun penalty golüyle skoru 3-0’a getiren Yeşil-Beyazlılar 75’te Mevlüt’ün golüne engel olamadı. Kalan dakikalarda skoru korumayı başaran Giresunspor, sahadan 3-1’lik skorla ayrılırken ikinci maç öncesinde avantaj elde etti

HAKEMLER: Ümit Öztürk **, Kemal Yılmaz **, Erkan Akbulut **
AKIN ÇORAP GİRESUNSPOR: Anıl ***, Caner ***, Aykut ***, Panojotis Dimitriadis ***, Korkishko ** (Dk. 79 Sinan *), Dale ***, Dialiba *** (Dk. 86 Mehmet ?), Recep ** (Dk. 86 Oğuzhan *), Dodo ***, Çağlar ***, Hüsamettin ***
MEDİPOL BAŞAKŞEHİR: Mert *, İrfan Can **, Mevlüt **, Hakan **, Mahmut ** (Dk. 66 Gökhan *), Tunay **, Costa **, Kerim Frei **, Uğur ** (Dk. 82 Attamah *), Alparslan **, Egemen **
GOLLER: Dk. 14 Dialiba, Dk. 65 Dale, Dk. 72 (pen) Korkihisko (AÇ Giresunspor) Dk. 75 Mevlüt (Medipol Başakşehir)

Çok doğru oynadık

Akın Çorap Giresunspor Teknik Direktörü Metin Diyadin, 3-1 kazanılan Başakşehir maçı sonrasında çok doğru bir oyun sahaya yansıttıklarını ifade etti. Diyadin, “İkinci defa bir süper lig takımını hemde lideri yenmek güzel bir duygu. Başakşehir iyi bir takım. Hem istekli hem doğru oynamamız galibiyeti getirdi. İkinci bölge savunmasını iyi yaparak goller bulduk. İlk maçı kazanmak güzel. Maça ilgi gösteren tüm taraftarlara, öğrencilere teşekkür ediyorum. İkinci maç öncesinde avantajlı bir skor elde ettik” dedi. Dale içinde konuşan Diyadin, “Dale sezonun ilk yarısında çok daha skora etki etmesini bekliyorduk ama bazen forvetlerin kısır dönemleri oluyor, istediği topları alamadığı oluyor. Dale takım oyuncusu gol attığı zamanda hem o hem biz mutlu oluyoruz” dedi.

İdeal kadro


Akın Çorap Giresunspor, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 ilk maçına ideal kadroyla çıktı. Bundan önceki turlarda Teknik Direktör Metin Diyadin ligde daha çok forma şansı veremediği isimleri görme fırsatı bulurken dün oynanan Medipol Başakşehir karşılaşmasında ideal 11’ine şans tanıdı.

Dale’den gollere devam

Akın Çorap Giresunsporlu futbolcu Maurice Dale ligden sonra kupada da gollerini devam ettirdi. İlk yarının son maçı olan Gaziantepspor mücadelesinde oyuna sonradan giren ve attığı iki golle takımına üç puanı getiren Fransız futbolcu dün de Başakşehir filelerini havalandırmayı başardı. Dale 65’te attığı golle skoru 2-0’a getiren isim oldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap