SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > İstanbulspor 1-0 Giresunspor

İstanbulspor 1-0 Giresunspor

01 Mayıs 2023 Pazartesi - 16:39




Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında İstanbulspor ile Giresunspor karşı karşıya geldi. Ligde alt sıraları yakından ilgilendiren maçta kazanan 1-0'lık skorla İstanbulspor oldu.





Süper Lig'de 32. haftanın perdesi İstanbul'da kapandı, alt sıraları yakından ilgilendiren maçta İstanbulspor, Giresunspor'u konuk etti. Esenyurt Necmi Kadıoğlu'nda oynanan ve Mete Kalkavan'ın yönettiği 90 dakikada gülen taraf ev sahibi ekip oldu.

EMEKA EZE İŞ BAŞINDA!

10. dakikada Emeka Eze'nin attığı golle sahadan 1-0 galip ayrılan İstanbulspor, ateş hattından kurtulma yolunda büyük bir adım attı. Devre arasında Eyüpspor'dan İbrahim Yılmaz'la takas edilen Eze, son 5 maçta attığı 3 gol ve yaptığı 2 asistle takımının yarışta tutunmasında önemli bir rol oynadı.

6 PUANLIK MAÇI KAPTI, NEFES ALDI

Antalyaspor ve Fenerbahçe ile 3-3 berabere kalmasının ardından düşme hattındaki rakiplerinden Giresunspor karşısında 49. dakikada Simon Deli'nin direkt kırmızı kart görmesiyle ikinci yarının büyük bir bölümünü 10 kişi oynamasına rağmen 3 puanı kapan Fatih Tekke'nin ekibi, 32 puana yükseldi ve haftayı 15. sırada tamamladı. Yeşil Beyazlılar ile arasındaki farkı 5'e çıkaran Sarı Siyahlılar, 33. haftada Hatayspor'dan hükmen 3 puan alacak, ardından zorlu Galatasaray maçına çıkacak.

GİRESUNSPOR ATEŞ HATTINDA

Giresunspor'da Rijad Bajic, 17. dakikada kazanılan penaltıda İstanbulspor kalecisi David Jensen'i geçemedi. Üst üste 3. mağlubiyetini alan Çotanaklar, 27 puanla 16. sırada kaldı. Kritik maçı kaybeden Hakan Keleş'in ekibi, 33. haftada Fenerbahçe'yi konuk edecek ve kötü gidişatına son vermeye çalışacak.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap