SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > İSTANBUL’DA ZİRVE VAR!

İSTANBUL’DA ZİRVE VAR!

06 Şubat 2018 Salı - 18:03








Akın Çorap Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ, Yılmaz Vural ile henüz anlaşmadıklarını belirtirken bugün İstanbul’da bir araya geleceklerini ifade etti

Akın Çorap Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ, teknik direktör arayışlarının sürdüğünü belirtirken Yılmaz Vural ile henüz anlaşmadıklarını ifade etti. Başkan Bozbağ, “Yılmaz hocayla henüz bir anlaşma söz konusu değil. Kendisi Almanya’da. Yılmaz hocayla telefonda bir kez görüştüm. Aramızda maddi açıdan çok ciddi bir uçurum var. Kendisiyle bugün İstanbul’da yönetim kurulumuz ile bir araya gelerek bir görüşme daha gerçekleştireceğiz. O görüşmeden sonra herşey netleşir. Şuanda henüz bir anlaşma söz konusu değil. Yılmaz hocayla aramızda aramızda sorun var. Onu halledebilirsek Yılmaz hoca Girdesunspor’a hizmet etmeyi istiyor” dedi

GİRESUN SÜRPRİZ PEŞİNDE

Yeşil-Beayzlılar sahasında 2-1 kaybettiği ilk maçın rövanşında bugün Fenerbahçe’ye konuk olacak

Spor Toto 1. Lig’de üst üste yaşadığı puan kayıplarıyla zirve yarışında ağır yaralar alan ardından da teknik direktör Metin Diyadin’in istifasıyla bir şok daha yaşayan Akın Çorap Giresunspor bugün Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş maçında Fenerbahçe’nin konuğu olacak.


İlk maçı sahasında 2-1 yenik kapatan Giresunspor, İstanbul’da karşılaşacağı rakibini mağlup ederek adını yarı finale yazdırmayı arzuluyor. Alanya ve Başakşehir gibi güçlü ekipleri kupanın dışına iten Yeşil-Beyazlılar büyük bir başarıya daha imza atarak Fenerbahçe’yi de elemek istiyor.

HAKEM: Koray Gençerler

SAAT: 20.30

STAT: Ülker Stadyumu

YAYIN: A Spor


FENERBAHÇE

Kameni

İsmail

Isla

Roman


Mehmet

Samed

O.Kağan

Valbuena

De Souza


Alper

Soldado

TEKNİK DİREKTÖR

Aykut Kocaman

AÇ GİRESUNSPOR


Ahmet

Murat

Aykut

Çağlar

Hüsamettin

Dodo

Dimitriadis

Dialiba

Korkishko

Recep

Batuhan

TEKNİK DİREKTÖR

Hakan Kurt

Çotanaklar eve dönmeyecek

Akın Çorap Giresunspor’da teknik direktör arayışları sürerken Yeşil-Beyazlılar Fenerbahçe karşısına altyapı antrenörleri Hakan Kurt ve Ercan Gezgin’in sahaya çıkaracağı bildirildi. Öte yandan Fenerbahçe maçı için dün akşam şehirden ayrılan Yeşil-Beyazlılar, tedavisi süren Mert Örnek haricinde tam kadro İstanbul’a gitti. Fenerbahçe maçından sonra şehre dönmeyecek olan Giresunspor kafilesi, İstanbul’dan Eskişehirspor karşılaşması için Eskişehir’e geçecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap