SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > Hakan Karaahmet "Alkolik ve akıl sağlığının yerinde olmadığını düşünüyorum"

Hakan Karaahmet "Alkolik ve akıl sağlığının yerinde olmadığını düşünüyorum"

07 Mart 2024 Perşembe - 13:48




Eski başkan Hakan Karaahmet, Karadeniz’e konuştu, Nahid Ramazan Yamak’ı bombaladı.





Giresunspor’da kılıçlar çekildi. Mevcut Başkan Nahid Ramazan Yamak’ın suçladığı eski başkan Hakan Karaahmet, Karadeniz Gazetesi aracılığı ile yanıt verdi, “Nahid Ramazan Yamak’ın alkolik ve akıl sağlığı yerinde olmadığını düşünüyorum. Başarısızlığına kılıf arıyor” dedi.

SÜPER Lig’in ardından 1’inci Lig’den de düşmesi kesin gibi görünen Giresunspor’da eski ve yeni başkan birbirlerini suçlamaya devam ediyor. Önceki gün mevcut başkan Nahid Ramazan Yamak, “Umut Nayir transferinden dolayı Hakan Karaahmet’in şahsına 4.5 milyon TL’lik çek kesilmiştir. Kendisi ağır cezada yargılanıyor. Karaahmet kulübün 581 bin eurosunu kendisine çıkış yapmıştır. Sen bu parayı nasıl alır gidersin?” sözleriyle eski başkana yüklenmişti.

HAKAN Karaahmet’ten yanıt gecikmedi. Karadeniz Gazetesi’ne konuşan Hakan Karaahmet, “Nahid Ramazan Yamak’ın alkolik ve akıl sağlığı yerinde olmadığını düşünüyorum. Bu iddialar bütün kulüplerde olan rutin işler. Benim yaptıklarım ortada. Kendisi başarısızlığına kılıf arıyor. Giresunspor’un böyle birisi tarafından temsil edilmesi üzücü. Başarımızı ve yaptıklarımızı Türkiye biliyor. Kendisi 2 sezonda takımı 2 lig birden düşürdü. Taraftara bunun cevabını versin” dedi.

HABER: İSMAİL DÜZGÜN

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap