SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > GİRESUN’UN KADER MAÇI!

GİRESUN’UN KADER MAÇI!

09 Mart 2018 Cuma - 08:00




Çotanakların Başkan Yardımcısı Yamak, Adana Demirspor karşılaşmasının bu sezonki kaderini çizeceğine dikkat çekerek, “Bütün Giresunluları pazar günü





Akın Çorap Giresunspor’un Başkan Yardımcısı Nahid Yamak, Pazar günü sahalarında oynayacakları Adana Demirspor maçında alacakları sonucun Giresunspor’un ligde oynayacağı yeri belirleyeceğini ifade etti.  Yamak, son iki haftada Gazişehir Gaziantep ve Grandmedical Manisaspor karşısında elde ettikleri galibiyetlerle üzerlerindeki kara bulutları dağıttıklarını söyledi.

Yamak, “Şimdi önümüzde Adana Demirspor karşılaşması var. Bu maç sezonun bizim açımızdan en kritik maçlarından biri olacak. Çünkü bu karşılaşmada alacağımız sonuç bizim ligdeki kaderimize doğrudan etki edecek. Bu hafta alınacak sonuç ligde oynayacağımız yeri belirleyecek. Bunun bilincindeyiz ve bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Telafisi olmayan haftalara girdik

İç saha avantajı ve taraftar desteğiyle Adana Demirspor’u Giresun’dan eli boş göndermek istediklerini ifade eden Akın Çorap Giresunspor’un Başkan Yardımcısı Nahid Yamak, “Artık telafisi olmayan haftalara girdik. Şuanda hedeflediğimiz noktanın biraz uzağındayız ancak halen bu yarışın içerisindeyiz. Matematiksel olarak şansımız sürdüğü sürece hedefi kovalamaya devam edeceğiz. Adana Demirspor maçı hedefe giden yolda kayıpsız geçmemiz gereken bir maç. Kalbi Giresunspor için atan bütün taraftarlarımızı bu zorlu doksan dakikada yanımızda görmek istiyoruz. Bütün Giresunluları Atatürk Stadı’na maça bekliyoruz” şeklinde konuştu.

FORMAMI çok özledim


İstanbul’da başarılı bir operasyon geçiren Volkan Okumak, yaşadığı sakatlıkları nedeniyle Giresunspor’a katkı sağlayamadığı için çok üzgün olduğunu söyledi. Volkan, “Bir futbolcunun yaşayabileceği en büyük şanssızlıkları yaşadım. Geçen sezon Eskişehirspor ile oynadığımız maçta yaşadığım sakatlıktan sonra uzun süre yeşil sahalardan uzak kaldım. Bu sezon iyileşip takımda forma şansı bulduğum bir karşılaşmada tekrar sakatlandım. Hem kendi adıma hem de kulübüm adına çok üzgünüm. Takım arkadaşlarımı yalnız bırakmak zorunda kaldığım için ayrıca üzgünüm. Formamı çok özledim. Tekrar eski sağlığıma kavuşup, yeşil beyazlı formamla taraftarlarımızın huzuruna çıkacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum. Bedenim uzaklarda olsa da bütün kalbimle takım arkadaşlarımın yanında olduğumu herkesin bilmesini istiyorum” diye konuştu.

Aman dikkat Şimşek atandı

Akın Çorap Giresunspor’un Adana Demirspor ile oynayacağı kritik maçın hakemleri belli oldu. MHK karşılaşmaya Bahattin Şimşek’i atarken bu sezon Giresunspor’un en son Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile 2-2 ve ligde de kendi evinde Ümraniyespor ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmaları yönetmişti. Şimşek, özellikle Ümraniyespor karşılaşmasında çok kötü bir yönetim sergilemiş, Giresunspor’un bariz bir golünü iptal etmiş ve Yeşil-Beyazlı camianın büyük tepkisini çekmişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap