SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > Giresun’un gözü kupada!

Giresun’un gözü kupada!

15 Ocak 2018 Pazartesi - 14:39




Çotanaklarda Başkan Yardımcısı Özkul, 3-1’lik skor avantajını sonuna kadar kullanıp kupada son 8 takım arasına kalmak istediklerini ifade etti.





Akın Çorap Giresunspor’un devre arası Antalya kampında son güne girildi. 2 Ocak’tan bu yana Belek Titanic Otel’de kamp yapan Çotanaklar, oldukça faydalı bir devre arası kampı geçirdi. Giresunspor Başkan Yardımcısı İbrahim Özkul, Antalya kampının faydalarını ligin ikinci yarısında göreceklerini söyledi. Özkul, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu rövanşında Çarşamba akşamı Medipol Başakşehir ile oynayacakları karşılaşma için yarın İstanbul’a geçeceklerini ifade etti.

Başakşehir ile çok zorlu bir doksan dakikaya çıkacaklarının altını çizen Özkul, “Kampta artık son geldik. Salı sabahı ter idmanının ardından Medipol Başakşehir karşılaşması için Antalya’dan İstanbul’a uçacağız. İlk maçta rakibimizi 3-1 yenerek skor avantajını lehimize çevirmiştik. Bu avantajımızı en iyi şekilde değerlendirip kupada son 8 takım arasına adımızı yazdırmak istiyoruz. Bunu başaracak gücümüz var” şeklinde konuştu.

Golcü sabırsızlığı

Ara transferde kadrosunu Ahmet Şahin, Muhammet Reis ve Abdulkerim Bardakçı ile güçlendiren Giresunspor’da, santrafor transferi için görüşmelere hız verildi. Vedat Muriqi’yi Çaykur Rizespor’a kaptıran, Mickael Pote transferini istenen astronomik rakamlar nedeniyle beklemeye alan Yeşil-Beyazlılar, diğer alternatiflere yöneldi.

Onur Demir hazır kıta


Berkan Yıldırım ile yolların ayrılmasının ardından sağbeke takviye yapması gündeme gelen Giresunspor’da, bu transfer için acele edilmeyeceği bildirildi. Adı Ömer Kandemir ve Erkan Reşmen ile gündeme gelen Çotanakların, Antalya kampında Teknik Direktör Metin Diyadin’in sağbekte denediği Onur Demir’in performansından oldukça memnun kaldığı ve bu nedenle sağbek transferinin beklemeye alındığı ifade edildi. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap