SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > Giresun’u yüreğinde hissedecek

Giresun’u yüreğinde hissedecek

14 Temmuz 2018 Cumartesi - 11:45




Yönetim Kurulu Üyesi Ayvaz, “Giresunspor’a fayda sağlayacağına inandığımız oyuncular almaya devam edeceğiz. Taraftarlarımız biraz sabırlı olsunlar. Ye





SPOR Toto 1. Lig ekibi Giresunspor’un Yönetim Kurulu Üyesi Atakan Ayvaz, kadroda büyük bir değişime giderek, heyecanını kaybeden isimlerle yollarını ayırdıklarına söyledi. İç ve dış transferde Giresunspor’un başarısı için canını dişine takacak isimlerden oluşan bir kadro oluşturduklarını ifade eden Ayvaz, “Futbolda dün yoktur, futbolda bugün vardır. Futbolu isimler oynamıyor, futbolu sahaya yüreğini ortaya koyan, tekmeye kafa uzatan oyuncular oynayıp başarıya ulaşıyor. Biz şöhretli isimlerin değil savaşçıların peşindeyiz” dedi. AYVAZ, yaptığı açıklamada, “Giresunspor olarak biz yeni sezon öncesi bu şehrin beklentilerini bilen ve Giresun’u yüreğinde hissedecek oyunculardan kurulu bir kadro oluşturmak için ince eleyip sık dokuduk. Gerek iç transferde kadromuzda tuttuğumuz gerekse dış transferde bünyemize kattığımız oyuncularda çok seçici davrandık. Tecrübeli, genç ve gelecek vaat eden isimlerden kurulu bir takım oluşturduk. Kadromuza yine takviyeler yapacağız. Görüşmelerimiz sürüyor. Eksikliğini hissettiğimiz bölgelere kulübümüzün şartlarını kabul eden, Giresunspor’a fayda sağlayacağına inandığımız oyuncular almaya devam edeceğiz. Taraftarlarımız biraz sabırlı olsunlar. Yeni sezonda onlara gururla izleyecekleri bir takım kuruyoruz” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap