SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > Giresunspor'un galibiyet hasreti sürüyor

Giresunspor'un galibiyet hasreti sürüyor

04 Şubat 2022 Cuma - 22:00




Son 3 maçını 1-0 kazanan ve Sivasspor'a da yine aynı skorla kaybeden Konyaspor, Giresunspor'u da tek golle geçip lider Trabzonspor'u takibini sürdürdü.





Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında Konyaspor ile Giresunspor karşı karşıya geldi. Konya BŞB Stadı’nda oynanan mücadeleyi ev sahibi takım 1-0 kazandı.

Baştan sona rakibine karşı üstün bir oyun sergileyen ve pozisyonlara giren Konyaspor golü 65’te buldu. Oyuna 62. dakikada Amilton’un yerine giren Bytyqi, 3 dakika sonra çok şık bir golle takımını 1-0’lık üstünlüğe taşıdı.

Geride kalan dakikalarda Giresunspor beraberlik golü için yüklense de skor değişmedi.

1-0 SERİSİ

Son iki maçını kazanan Konyaspor, Giresunspor’u da tek golle geçti! Beşiktaş’ı 1-0 yenen yeşil-beyazlılar, ardından Sivasspor’a aynı skorla mağlup oldu! Konyaspor bu yenilgiden sonra çıktığı 3. maçından da 1-0 galip ayrılmayı başardı.


Bu sonucun ardından Konyaspor 48 puana yükseldi. Giresunspor ise 26 puanla 16. sırada kaldı.

Ligin 25. haftasında Giresunspor, Cumartesi günü 16.00’da Fenerbahçe’yi sahasında konuk edecek. Konyaspor ise Pazar günü lider Trabzonspor deplasmanına çıkacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap