SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > Giresunspor'da puan kaybına tahammül yok

Giresunspor'da puan kaybına tahammül yok

29 Eylül 2023 Cuma - 16:14




Giresunspor Başkanı Yamak, “Altı puanlık maç bekliyor. Fikstüre bakıldığında ilk altı haftada güçlü takımlarla oynadık. Bundan sonraki maçlarımızda artık puan kayıpları yaşamamalıyız” dedi.





GİRESUNSPOR, yarın Altay ile oynayacağı karşılaşmadan mutlaka 3 puanla ayrılmak istiyor. Zorlu maç öncesinde açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Nahid Ramazan Yamak; “Çok çok önemli bir maç bizi bekliyoruz. Altı puanlık denilen maçlardan birini oynayacağız. Altay da bizim gibi ilk altı haftada 4 puan toplayan bir ekip. İki takım açısından da zor bir karşılaşma. Fikstüre bakıldığında ilk altı haftada güçlü takımlarla oynadık. Bundan sonraki maçlarımızda artık puan kayıpları yaşamamalıyız” diye konuştu.

GENÇLERİN hepsinin özverili bir şekilde mücadele ettiğini ifade eden Yamak; “Ben hazırlık maçlarında bile bu takım yenilince çok üzülüyorum. Lakin bu takımdaki oyuncuların büyük bir çoğunluğu daha önce bırakın profesyonel takımda oynamayı, profesyonel takımda idmana dahi çıkmayan sporcular. Hepsi aslanlar gibi mücadele veriyor. Altay maçında 3 puan için her şeyi yapacaklardır. Ben artık o tribünleri dolu görmek istiyorum. Kombineler, biletler pahalı dediler, indirdik. Şimdi söz taraftarda” dedi.

HABER: SAFİYE SELÇUK
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap