SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > Giresunspor’da keyifler yerinde!

Giresunspor’da keyifler yerinde!

06 Kasım 2017 Pazartesi - 14:59




Akın Çorap Giresunspor’da, Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşısında alınan galibiyetin sevinci yaşanıyor.





 Rakibini 2-0’lık sonuçla deviren Çotanaklar, 2’de 2 yaparak lige verilen milli maç arasına oldukça moralli girdi. Cumartesi günkü maçın özellikle ikinci devresinde çok etkili bir futbol ortaya koyan Yeşil-Beyazlılar, oynadığı güzel futbolu 2-0’lık galibiyetle süsleyip taraftarlarını mest etti. Maç sonu Atatürk Stadı karnaval yerine döndü. Bu zorlu karşılaşmayı tribünden takip eden yeşil beyazlı taraftarlar, önce bütün takımı sonra yönetimi tribünlere çağırıp ayakta alkışladı.

4 gün izin

Akın Çorap Giresunspor Teknik Direktörü Metin Diyadin, Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u 2-0 yenen oyuncularını ödüllendirdi. Maç sonu soyunma odasında bütün takımı tebrik eden Diyadin, lige verilen milli maç arası nedeniyle talebelerine Çarşamba gününe kadar izin verdi. Yeşil Beyazlılar, ligin 12. Haftasında İzmir’de Altınordu ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına Çarşamba günü saat 1600’da tesislerde yapacağı antrenmanla başlayacaklar.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap