SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > Giresunspor'a bir şok da Ümraniye'den!

Giresunspor'a bir şok da Ümraniye'den!

07 Mart 2021 Pazar - 15:32




Giresunspor, Spor Toto 1. Lig'in 25. hafta mücadelesinde Ümraniyespor'a 3-1 mağlup oldu. Geçen hafta 16 hafta sonra ilk kez yenilen Karadeniz ekibi böylece üst üste ikinci mağlubiyetini aldı





Spor Toto 1. Lig'de lider Giresunspor, Ümraniyespor'a konuk oldu. Ev sahibi ekip 29. dakikada 1-0 öne geçti. Kartal Kayra Yılmaz'ın asistinde Tomislav Glumac skoru 1-0'a getiren golü kaydetti.

Mücadeleler 43'ü gösterdiğinde Ümraniyespor farkı 2'ye çıkardı. Atakan Üner'in hazırladığı pozisyonda Kevin Mayi skoru 2-0'a getirdi. Giresunspor 45. dakikada Ibrahima Balde ile farkı 1'e indirdi ve ikinci yarı için umutlandı.

Karşılaşmada 69. dakika oynanırken Ümraniyespor farkı yeniden 2'ye yükseltti. Idrissa Camara'nın asistinde Alim Öztürk maçın sonucunu belirledi: 3-1.

Altay'a 2-1 mağlup olarak 16 hafta sonra ilk kez kaybeden Giresunspor böylece üst üste ikinci yenilgisini aldı. Karadeniz ekibi, Samsunspor'un da yenilmesiyle liderliğini sürdürdü. Ümraniyespor ise puanını 34'e yükseltti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap