SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > Giresunspor yol gözlüyor!

Giresunspor yol gözlüyor!

27 Ocak 2018 Cumartesi - 11:42




Gözünü Süper Lig’e diken Yeşil-Beyazlılar, Güney Amerikalı çok üst düzey bir golcünün transferinde sona yaklaştı. Bu transferin bitmesinin an meselesi





TFF 1. Lig’de şampiyonluk hesapları yapan Akın Çorap Giresunspor’da, golcü belirsizliğinin bitmesine artık sayılı saatler kaldı. Yeşil-Beyazlıların, Giresunspor tarihinde bir ilke imza atarak, çok üst düzey bir golcüyü kadrosuna katmak üzere olduğu öğrenildi. Çotanakların bu transferi Pazartesi günü sonlandırmayı planladıkları bildirildi.

Öte yandan santrafor transferinde ser verip sır vermeyen Giresunspor’un ilgilendiği oyuncunun Güney Amerikalı olduğu bilgisine ulaşıldı. Bu transfer için Giresunspor yönetiminin kesenin ağzını sonuna kadar açtıkları öğrenildi. Oyuncu ve menajeriyle yapılan ilk görüşmelerin olumlu geçtiği ve Güney Amerikalı golcünün Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ ile yüz yüze görüşmek üzere Türkiye’ye doğru yola çıktığı bilgisine ulaşıldı.

Böyle bir transfer yok!

Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ, Yeşil-Beyazlı camianın golcü transferindeki hassasiyetlerini çok iyi bildiklerini söyledi. Takıma üst düzey bir santrafor kazandırmak için büyük çaba sarf ettiklerinin altını çizen Bozbağ, “Taraftarlarımız rahat olsunlar, Giresunspor’a yakışacak, Giresunspor’u hedefe taşıyacak çok kaliteli bir golcü ile görüşmelerimizde önemli mesafe kat ettik. Biz sıradan bir oyuncu peşinde değiliz. O yüzden böylesine önemli transferleri yapmak kolay değil. Biraz zaman alıyor bu işler. Ama az kaldı. Taraftarlarımızı heyecanlandıracak çok önemli bir golcüyü Giresunspor’a kazandırmak üzereyiz. Giresunspor tarihinde bu kadar önemli bir transfer yok. Bu kadar açık ve net söylüyorum. Az daha sabır, inşallah her şey çok güzel olacak” şeklinde konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap