SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > Giresunspor yoğun bakImda

Giresunspor yoğun bakImda

24 Şubat 2024 Cumartesi - 11:10




Çotanaklar İzmir'de Altay'a da 1-0 yenildi ve düşüşüne engel olamadı. Yeşil-Beyazlı ekibin kümede kalma umutları bir hayli azaldı





TRENDYOL 1. Lig'de 24'üncü haftanın açılış maçında Giresunspor, kendisi gibi küme hattında yer alan Altay'a konuk oldu. Müsabakanın 24'üncü dakikasında Murat Uluç'un kafa golüne engel olamayan Çotanaklar, 1-0 yenik duruma düştü. Mert Han ve Ertuğrul ile pozisyonlara giren Yeşil-Beyazlılar, beraberlik golünü bulamayınca devre arasına 1-0 geride gitti. Rakip kalede beraberlik golünü arayan Giresunspor, 81'de gole çok yaklaştı. Defansın uzaklaştıramadığı top Mehmet Keskin'e geldi. Müsait pozisyonda bulunan Mehmet, zor olanı yaptı ve topu auta gönderdi. Kalan kısa sürede skor değişmedi ve Çotanaklar sahadan 1-0 yenik ayrıldı. Bu sonuçla Giresunspor'da 3 puan hasreti 13 maça çıktı.

STAT: Alsancak Mustafa Denizli

HAKEMLER: Mehmet Ali Özer **, Oğuz Terzi **, Selim Şenöz **

ALTAY: Ozan Evrim ***, Salih ***, Kuban ***, Sefa ***, Özgür ***, Ceyhun Gülselam ***, Murat Berkan *** (Dk.79 Arda *), Mehmet Gündüz *** (Dk.79 Ali *), Onur Efe *** (Dk.Enes **), Eren *** (Dk.90+3 Tugay ?), Murat Uluç *** (Dk.68 Nurettin **)

GİRESUNSPOR: Erkan Anapa **, Mehmet Keskin **, Kadir Seven **, Fatih ** (Dk.86 Şenel Hami ?), Faruk Can **, Ertuğrul **, Furkan Kütük **, Kasım Alperen ** (Dk.46 Enishan **), Şahin Dik **, Talha ** (Dk.79 Ali Emirhan *), Mert Han ** (Dk.79 Muhammet *)

GOL: Dk.24 Murat Uluç (Altay)

SARI KARTLAR: Ceyhun Gülselam, Özgür, Salih (Altay), Mehmet Keskin, Fatih (Giresunspor)

HABER: İSMAİL DÜZGÜN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap