SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > Giresunspor’un varoluş savaşı!

Giresunspor’un varoluş savaşı!

26 Eylül 2023 Salı - 16:37




Yeşil-Beyazlılar, Hakan Karaahmet başkanlığı döneminden kalan tarihinin en yüksek borcu ve transfer yasağı cezası nedeniyle 1. Lig’de adeta varoluş savaşı veriyor





GİRESUNSPOR, 6’ıncı haftayı puansız kapattı. Deplasmanda Ankara Keçiörengücü’ne 3-1 yenilen Çotanaklar, 4 puanda kaldı. Geride kalan 6 haftada sadece 1 kez galip gelebilen Yeşil Beyazlılar, alt sıralarda kaldı. Giresunspor bu karşılaşmalarda 4 gol atarken kendi kalesinde ise 8 gol gördü. Hakan Karaahmet başkanlığı döneminde FIFA’dan aldığı transfer yasağı cezası sebebiyle kadrosuna takviye yapamadığı için sözleşmeleri süren futbolcularla, genç ve alt yapı oyuncuları ağırlıklı kadrosuyla sezona başlamak zorunda kalan Giresunspor, geride kalan 6 haftada inişli çıkışlı bir grafik sergiledi. 7. Hafta mücadelesinde cumartesi günü sahasında Altay ile karşı karşıya gelecek olan Yeşil Beyazlılar, İzmir ekibini Giresun’dan eli boş gönderip, bu sezon iç sahadaki ilk galibiyet sevincini yaşamak istiyor.


HABER: EROL TAŞKIN
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap