SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > GİRESUNSPOR TELAFİ EDECEK!

GİRESUNSPOR TELAFİ EDECEK!

13 Mart 2018 Salı - 16:17








Kurt, 3 puanlık sistemde dengelerin değişebileceğine dikkat çekerek, matematiksel olarak şansları sürdüğü sürece ilk 6’yı kovalamaya devam edeceklerini ifade etti.

Spor Toto 1. Lig’de mücadelesini sürdüren Akın Çorap Giresunspor’da, Basın Sözcüsü Bahattin Kurt, Adana Demirspor karşısında kendi evlerinde kaybettikleri 3 puanı bu hafta deplasmanda oynayacakları Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor maçında telafi etmek istediklerini söyledi.

Kurt, “Sezonun sonuna yaklaşıyoruz. Pazar günü deplasmanda Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor ile karşı karşıya geleceğiz. Aynı puana sahip iki takımın kozlarını paylaşacağı bu zorlu 90 dakikayı kazanıp, geçen hafta Adana Demirspor’a sahamızda kaybettiğimiz 3 puanı telafi etmek amacındayız” dedi.

Matematiksel olarak şansları sürdüğü sürece ilk 6’yı kovalamaya devam edeceklerini belirten Kurt, “3 puanlık sistemde her an her şey olabilir. Daha oynanmamış 7 maçımız ve alınacak 21 puan var. Lig sonuna kadar toplayabileceğimiz maksimum puanları toplamak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Moraller dibe vurdu


Akın Çorap Giresunspor’da Adana Demirspor karşılaşması sonrasında yaşanan puan kaybı moralleri bozdu. Sahasında rakibine mağlup olan Yeşil-Beyazlılarda yaşanan bu kayıp camiada büyük üzüntü yaşanmasına neden oldu. Gazişehir Gaziantep ve Grandmedical Manisa galibiyetlerinin devamını getiremeyen Çotanaklar Büyükşehir Belediye Erzurum deplasmanında kazanarak kendisine yeni bir sayfa açmak istiyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap