SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > Giresunspor Kulübü Başkanı Hakan Karaahmet: İş işten geçmeden Takıma sahip çıkın

Giresunspor Kulübü Başkanı Hakan Karaahmet: İş işten geçmeden Takıma sahip çıkın

Karadeniz Özel

22 Ocak 2023 Pazar - 14:35




Giresunspor Kulübü Başkanı Hakan Karaahmet, Karadeniz’e Özel açıklamalarda bulundu.





“İş dünyasının Giresunspor’a daha fazla sahip çıkması gerektiğini düşünüyorum. Bugün takıma sahip çıkmayanlar ileride pişman olacaklardır. Yol yakınken herkes bu takıma destek olmalı”

SÜPER Lig’de 20’nci hafta maçında uzun süre bir kişi eksik oynamasına rağmen Adana Demirspor ile 1-1 berabere kalan Giresunspor’da oyuncuların sergilediği performans büyük alkış aldı. Karşılaşmanın ardından teknik ekibi ve oyuncularını kutlayan Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet, Karadeniz gazetesine hem bu müsabakayla ilgili hem de gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

TRABZONLU OLMASI AYRICA ÜZMÜŞTÜR

ADANA Demirspor maçının orta hakemi Yasin Kol ile ilgili konuşan Hakan Karaahmet, “Penaltımız VAR uyarısı sonrası verildi, aut olan pozisyonda korner kararı çıktı, ardından gol yedik. Serginho’ya yapılan penaltıya ise devam denildi. Kendisinin vicdanına bırakıyoruz. İnanın çok üzüntülüyüz. Hakem kardeşimizin Trabzonlu olması, bizleri ayrıca üzdü. Nasıl yaptığına inanamıyoruz” diye konuştu.

BİRLİKTE MÜCADELE ETMEK ZORUNDAYIZ

KARAAHMET şöyle devam etti: “Giresunspor’da bizler mücadelemize devam ediyoruz. Karadeniz’in iki takımı var Süper Lig’de. Bu anlamda her türlü üzerimize oynanan oyunlara karşı birlik beraberlik içinde mücadele etmeye devam etmeliyiz. İş dünyasının Giresunspor’a daha fazla sahip çıkması lazım. Çıkmayanlar ileride pişman olacaklardır. Yol yakından herkes bu takıma destek olmalı.”

Hayallerimize çelme takamayacaklar!

GİRESUNSPOR Başkanı Hakan Karaahmet, Adana Demirspor maçının ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Karaahmet mesajında, “Sadece topun peşinde değil, bir şehrin hayallerinin peşinde koşan savaşçılarımızı bir kez daha izledik. Alkışladık. Maç bitti. Şimdi hayallerimize çelme takmak isteyenler için karşı mücadelemiz en üst seviyede devam edecektir. Hatayı kabul edebiliriz ama yapılan haksızlığa karşı tüm gücümüzde mücadele edeceğiz” dedi.

İSMAİL DÜZGÜN / ÖZEL HABER
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap