SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > ​​​​​​​Giresunspor kötü başladı

​​​​​​​Giresunspor kötü başladı

07 Ağustos 2022 Pazar - 20:34




Spor Toto Süper Lig'in ilk hafta maçında Bitexen Giresunspor, evinde Adana Demirspor'u ağırladı. Mücadele 2-1'lik sonuçla mavi-beyazlıların lehine tamamlandı. Adana Demirspor maçın 23. dakikasında Gökhan İnler'in golü ile 1-0 öne geçti. Golden 5 dakika sonra sahneye yeni transferlerden Belhanda çıktı. Faslı oyuncu 28. dakikada farkı ikiye çıkaran golü kaydetti. Oyuna sonradan dahil olan Onyekuru takımının 82. dakikasında üçüncü golünü atan isim oldu. Çotanaklar'ın gollerini ise 56. dakikada Borj





Spor Toto Süper Lig'in ilk hafta maçında Bitexen Giresunspor, evinde Adana Demirspor'u ağırladı. Mücadele 2-1'lik sonuçla mavi-beyazlıların lehine tamamlandı.

Adana Demirspor maçın 23. dakikasında Gökhan İnler'in golü ile 1-0 öne geçti.

Golden 5 dakika sonra sahneye yeni transferlerden Belhanda çıktı. Faslı oyuncu 28. dakikada farkı ikiye çıkaran golü kaydetti. Oyuna sonradan dahil olan Onyekuru takımının 82. dakikasında üçüncü golünü atan isim oldu.

Çotanaklar'ın gollerini ise 56. dakikada Borja Sainz ve 90+1. dakikada Rahmetullah kaydetti.

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap