SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > Giresunspor işi sağlama alacak!

Giresunspor işi sağlama alacak!

09 Kasım 2017 Perşembe - 15:35




Yeşil-Beyazlılar geçtiğimiz yıl olduğu gibi play-off’a kalarak değil, ligi ilk iki içerisinde bitirerek Süper Lig’e yükselmeyi hedefliyor.





TFF 1. Lig ekiplerinden Akın Çorap Giresunspor’da Başkan Yardımcısı Nahid Yamak, milli araya moralli girdiklerini ifade etti. Adana Demir ve Büyükşehir Belediye Erzurum galibiyetleriyle zirve yarışını sürdürdüklerini belirten Yamak, “Üst üste yaşanan puan kayıplarının ardından iki haftada alınan 6 puan bize moral oldu. İstenilen futbol sahaya yansıtılınca arzuladığımız galibiyetleri aldık. Milli maç arasına moralli girdik” dedi.

Bu yıl çıtayı yükselttiklerini ve Süper Lig’e direk çıkan ekiplerden biri olmak istediklerinin altını çizen Yamak, “İki puan ortalaması güzel. Bu şekilde gidersek şampiyon oluruz. Bu ortalamayla devam etmemiz lazım. Play-off oynayarak çıkmak çok zor. Bunu geçmişte yaşadık. Hedefimiz direkt Süper Lig'e yükselmek. Bunun için de ligi ilk iki sırada bitirmek istiyoruz. Artık geçmişi unutup önümüze bakıyoruz” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap