SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > Giresunspor güç depoluyor!

Giresunspor güç depoluyor!

05 Ocak 2018 Cuma - 15:48








TRANSFER YAKIN

Akın Çorap Giresunspor’un devre arası Antalya kampı tüm hızıyla devam ediyor. Yeşil-Beyazlılar, Teknik Direktör Metin Diyadin yönetiminde yaptığı idmanlarla ikinci devreye hazırlanıyor. Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ da, Antalya’da bir yandan kamp çalışmalarını yerinde takip ederken diğer taraftan da transfer görüşmelerini sürdürüyor.

GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Gündemlerindeki isimlerle temaslarının devam ettiğini ifade eden Bozbağ, “Şuanda önemli bir gelişme yok. Transfer listemizde bulunan isimler zaten kamuoyuna yansıdı. Görüşmelerimiz sürüyor. Taraftarlarımız biraz sabırlı olsunlar. Kısa bir süre içerisinde transfer hızlanacak” dedi.

Her şey olumlu


Kamp çalışmalarını da değerlendiren Bozbağ, “Antalya kampı gayet olumlu geçiyor. Çalışmalardan ve oyuncuların idmanlardaki performanslarından gayet memnunuz. İyi bir kamp dönemi geçirip, ligin ikinci devresine hazır gireceğiz” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap