SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > Giresunspor geriden gelip kazandı

Giresunspor geriden gelip kazandı

05 Aralık 2021 Pazar - 17:23




Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz hafta Beşiktaş'ı deplasmanda 4-0'lık skorla deviren Giresunspor, 15. hafta maçında sahasında Fatih Karagümrük ile karşı karşıya geldi. Çotanak Stadı'nda oynanan zorlu mücadelede ev sahibi ekip 1-0 geriye düşse de sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrılmayı bildi. Giresunspor'a galibiyeti getiren goller Ibrahima Balde ve Souleymane Doukara (2) kaydetti. Fatih Karagümrük'ün tek sayısını ise Aleksandar Pesic kaydetti.





Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında GZT Giresunspor sahasında Fatih Karagümrük'ü ağırladı. Mücadeledeyi ev sahibi ekip 3-1 kazandı.

Fatih Karagümrük'ün golü 28. dakikada Aleksandar Pesic'ten gelirken, Giresunspor ise 69. dakikada Ibrahima Balde ve 83 ve 88'de (p) Souleymane Doukara ile bu gole karşılık verdi.

Bu sonuçla birlikte Giresunspor yenilmezlik serisini 4 maça çıkardı ve 19 puana yükseldi. Karagümrük ise 22 puanda kaldı.

Ligin 16. haftasında Giresunspor deplasmanda Adana Demirspor ile karşılaşacak. Karagümrük ise Konyaspor'u ağırlayacak.

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap