SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > Giresunspor Doukara'yı savunmaya çağırdı

Giresunspor Doukara'yı savunmaya çağırdı

21 Mart 2022 Pazartesi - 17:18




Giresunspor, 4-1 kaybedilen Antalyaspor maçı sonrası eski takımı Antalyasporun taraftarlarının sevinç gösterilerine eşlik eden Souleymane Doukaradan konuya ilişkin savunmasının istendiğini açıkladı.





Giresunspor, Süper Lig ‘in 30. haftasında deplasmanda karşılaştığı Antalyaspor’a 4-1 mağlup oldu. Karşılaşma sonrası Giresunspor’un futbolcusu Souleymane Doukara’nın eski takımı Antalyaspor’un taraftarlarının sevincine eşlik etmesi olay oldu. 

Antalyaspor taraftarlarının galibiyet kutlamasına katılan ve üçlü çektiren Doukara’nın durumuna ilişkin Giresunspor, bir açıklama yayınladı. Yönetim Kurulu olarak Doukara’dan savunmasının istendiği ifade edildi. 

İşte Giresunspor’dan yapılan Doukara açıklaması:

“Deplasmanda oynadığımız Fraport TAV Antalyaspor maçı sonrasında Fraport TAV Antalyaspor taraftarları tarafından tribüne çağırılan ve rakip takım taraftarıyla galibiyet sevinci yaşayan profesyonel futbolcumuz Souleymane Doukara ilgili olarak yönetim kurulumuz futbolcunun savunmasını istemiştir. Savunmanın ardından yönetim kurulumuzun alacak olduğu karar kamuoyu ile tekrar paylaşılacaktır”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap