SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > Giresunspor’da hedef 11 puan

Giresunspor’da hedef 11 puan

22 Nisan 2023 Cumartesi - 11:54




Yeşil-Beyazlılarda teknik direktör Hakan Keleş çıkış yolunu belirledi. Keleş ligde oynanacak 5 maçta alınacak 11 puanın takıma rahat bir nefes aldıracağına inanıyor





GİRESUNSPOR’DA Ankaragücü karşısında alınan yenilgi camiada moralleri bozsa da karamsarlığa yer yok. Pazartesi Başakşehir’i konuk edecek Çotanaklar ardından direk rakibi İstanbulspor’a konuk olacak. İstanbulspor deplasmanında ardından sahasında Fenerbahçe’yi ağırlayacak Giresunspor 3 maçta 5 puan hedefliyor. Ligin 34 ve 35’nci haftasında Hatayspor ve Gaziantep FK maçlarından 6 puan alacak çotanaklar toplamda 11 puan alarak ateş hattından çıkmak istiyor.

HAKAN Keleş’in Ankaragücü maçının ardından teknik ekibiyle birlikte özel bir toplantı gerçekleştirdiği öğrenildi. Takımda yaşanan düşüşün nedenlerini araştıran Keleş’in takımı ligde tutmak için yoğun mesai harcadığı kaydedildi.  Dünkü antrenman öncesinde sohbet toplantısı gerçekleştiren deneyimli çalıştırıcı öğrencilerine ; “ Moral bozmaya gerek yok. Önümüzde ki 5 maçtan 11 puan çıkarırsak rahat bir nefes alırız” diyerek öğrencilerini motive ettiği öğrenildi.

KALAN MAÇLAR

BAŞAKŞEHİR
İSTANBULSPOR (D)
FENERBAHÇE
HATAYSPOR 3-0 (H)
GAZİANTEP FK 3-0 (H)
TRABZONSPOR
ÜMRANİYESPOR
ANTALYASPOR

HABER: İSMAİL DÜZGÜN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap