SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > Giresunspor aldığı 3 puana sevindi

Giresunspor aldığı 3 puana sevindi

06 Aralık 2020 Pazar - 15:32




TFF 1. Lig'in 12. haftasında, dün sahasında Eskişehirspor'u 2-0 yenen Giresunspor, topladığı 20 puanla Süper Lig yarışından kopmuyor.





Sezona deplasmanda 3-1'lik Aydeniz Et Balıkesirspor mağlubiyetiyle başlayan yeşil beyazlılar, 2. haftada Menemenspor ile sahasında 1-1 berabere kaldı.

Giresun ekibi, ligin 3'üncü haftasında deplasmanda Bursaspor önünde alınan 2-1'lik galibiyetle çıkışa geçti. Karadeniz temsilcisi, son 10 haftada 5 galibiyet ve 4 beraberlik alırken, sadece 8'inci haftada sahasında Bereket Sigorta Ümraniyespor'a 1-0 kaybetti.

Yeşil beyazlı ekip, toplamda ulaştığı 20 puanla ligde 5'inci sıraya kadar yükseldi ve bir üst lig mücadelesinde "Ben de varım" dedi. Giresunspor, iç sahada daha başarılı sonuçlara imza attı. Evindeki karşılaşmalarda 11 puan toplayan Karadeniz ekibi, deplasmanda ise 9 puan elde etti.

"EMİN ADIMLARLA YÜRÜYORUZ"

Kulüp yönetim kurulu üyesi Ercan Ayhan, ligde alınan başarılı sonuçlarla sezon başındaki Süper Lig hedeflerine emin adımlarla ilerlediklerini söyledi.
İyi bir yönetim, teknik ve oyuncu kadroları bulunduğunu, Giresun halkının da sağladığı destekle güzel bir hava yakaladıklarını belirten Ayhan, "Bir hedef doğrultusunda sezona başladık. Bu yolda da emin adımlarla yürüyoruz. Giresunspor olarak Süper Lig yarışında son haftaya kadar yer alacağız. Sezon sonunda da bir üst lige yükselmek en büyük arzumuz." dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap