SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > Giresun’da 3’lü kiskaç!

Giresun’da 3’lü kiskaç!

19 Aralık 2017 Salı - 12:01




Yeşil-Beyazlılar Vedat Muriqi’nin yanı sıra Sivas’tan Ergin Keleş ve Apoel Nikosia’dan Pote’yi gündemine aldığı iddia edildi.





İlk yarının tamamlanmasına bir hafta kala Akın Çorap Giresunspor’un transfere hız verdiği öğrenildi. Özellikle bu sezon hücum hattında sıkıntılar yaşayan ve gol bulmakta zorlanan Yeşil-Beyazlıların 3 ismi gündemine aldığı iddia edildi.

Giresunspor’un gündeminin ilk sırasında eski oyuncusu Vedat Muriqi olduğu öğrenildi. Gençlerbirliği’nde forma giyen oyuncu için nabız yokladığı ifade edilirken Yeşil-Beyazlıların bu transferi kiralık olarak bitirmesi bekleniyor.

Çotanakların B planının ise Sivasspor’da forma giyen Ergin Keleş ile geçtiğimiz yıllarda Adana Demirspor forması giyen ve Apoel Nikosia takımıyla 2019’a kadar sözleşmesi bulunan Mickael Pote’nin olduğu belirtildi.

Dimitriadis cezalı

Samsun deplasmanından puansız dönen Giresunspor, Karadeniz derbisinde önemli bir fire verdi. Giresunspor orta sahasının dinamosu Panajotis Dimitriadis, Samsunspor maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü. Dimitriadis bu hafta sonu iç sahada oynanacak Gaziantepspor maçında cezası nedeniyle forma giyemeyecek.


Aykut'un sevinci kursağında kaldı

Giresunspor'un tecrübeli stoperi Aykut Demir, Samsunspor maçında takımının tek sayısını kaydetti. 22'nci dakikada Çağlar Birinci'nin ortasını kafayla filelere yollayan Aykut, Çotanakları 1-0 öne geçirdi ve yeşil beyazlı formayla siftah yaptı. Tecrübeli futbolcu golden sonra sevincini Samsun'da Giresunspor'u destekleyen bin 200 kişilik Giresunspor taraftarlarıyla paylaştı. Giresunspor'un 2-1 mağlubiyeti ile tamamlanan maçtan sonra ise Aykut Demir son derece moralsiz bir şekilde stattan ayrıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap