SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > Emin adımlarla ilerliyoruz!

Emin adımlarla ilerliyoruz!

06 Kasım 2017 Pazartesi - 15:51




Başkan Bozbağ, “Giresun halkının 40 yıllık Süper Lig özlemine son verme hedefinde emin adımlar ilerliyoruz” dedi.





TFF 1. Lig ekiplerinden Akın Çorap Giresunspor'un başkanı Mustafa Bozbağ, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 2-0 mağlup ederek, üst üste ikinci galibiyetlerini aldıklarını ve Giresun halkının 40 yıllık Süper Lig özlemine son verme hedefinde emin adımlarla ilerlediklerini söyledi.

Yaşadıkları kötü süreci geride bırakarak yeniden çıkışa geçmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Bozbağ, "Kötü dönem geride kaldı. Adana Demirspor deplasmanının ardından dün de Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşısında 3 puana uzandık. Yeniden galibiyet serisi yakaladığımız için mutluyuz." dedi.

Giresun halkının 40 yıllık Süper Lig hasretine son verme hedefinde olduklarını vurgulayan Bozbağ, “Mi̇lyon dolarlık kulüpler arasında örnek gösteri̇len Giresun şehri̇ni̇n takımının başarısı için mücadele ediyoruz. Giresun halkının 40 yıllık Süper Lig özlemine son verme hedefinde emin adımlar ilerliyoruz” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap