SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > Çotanakların Aykut aşkı!

Çotanakların Aykut aşkı!

10 Mayıs 2018 Perşembe - 09:52








Yeşil-Beyazlı camia yeni sezonda şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurulacaksa önce Aykut Demir’in takımda tutulması konusunda hemfikir

Geride kalan sezonda Giresunspor’da en dikkat çeken oyunculardan biri Aykut Demir oldu. Uzun bir sakatlık döneminden sonra yeşil beyazlı formayla yeşil sahalara müthiş bir geri dönüş yapan Milli oyuncu, sergilediği performansla eski günlerini yad ederek, bir kez daha herkesi kendisine hayran bıraktı.

Forma giydiği maçlarda görevini eksiksiz yapan Aykut Demir’in Giresunspor ile olan sözleşmesi 31 Mayıs 2018’de sona eriyor. Yeşil beyazlı camia ise yeni sezonda şampiyonluğa oynayacak bir kadro oluşturulacaksa Aykut Demir’in ne pahasına olursa olsun takımda tutulmasını istiyor. Bu konuda Giresunspor yönetiminin de elini çabuk tutması ve transfer görüşmelerinde ilk önce Aykut ile masaya oturması bekleniyor.

Öte yandan Aykut Demir konusunda Süper Lig kulüplerinin yanı sıra 1. Lig’de yeni sezonda şampiyonluğa oynama planları yapan bazı kulüplerinde nabız yokladıkları öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap