SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > Bu yolun sonu şampiyonluk!

Bu yolun sonu şampiyonluk!

27 Aralık 2017 Çarşamba - 10:13




Giresunspor Asbaşkanı Kazancıoğlu, “Artık zamanı geldi” dedi ekledi: Bu yolun sonu şampiyonluk!





Mehmet Kazancıoğlu, “Giresunspor camiası  ile birlikte süper lige her yönüyle hazır. İnanıyorum ki tarihi bu sezon yazacağız ve o büyük anı Yeşil-Beyazlı renklere gönül verenlere yaşatacağız” dedi

LAFTA KALMAZ

Giresunspor Asbaşkanı Mehmet Kazancıoğlu sezon sonunda herkesin tarihe tanıklık edeceğini ifade ederek, “Artık zamanı geldi. O büyük anı hep birlikte yaşayacağız” diye konuştu. Ligin ilk yarısını 30 puanla 4. sırada bitiren Yeşil-Beyazlılar’ın ikinci yarıda ilk iki sıra içerisinde yer alarak süper lig coşkusunu yaşayacağını belirten Kazancıoğlu, “Bu sözümüzün lafta kalmayacağını sezon sonunda herkes görecek. Giresunspor hak ettiği şampiyonluk ipini göğüsleyecek” dedi.

TELAFİSİ YOK

İkici yarıda telafisi olmayan maçlar oynayacaklarını belirten Kazancıoğlu, “Hatanın telafisinin olmayacağı maçlar bizi bekliyor. Bu nedenle her maçı final gözüyle hazırlanmalıyız. Çünkü yapılacak hatanın geri dönüşü olmayacağını hepimiz iyi biliyoruz. O nedenle ikinci yarıda şampiyonluk yarışında mühtiş bir savaş yaşanacak. Bu savaşta ayakta kalmak ve zaferle ayrılmak için hep güçlü olacağız. Hiçbir engele takılmadan kararlı adımlar bu yolda atacağız. İnanıyorum ki bu yolcuğumuz mutlu sonla tamamlanacak” dedi.   


İTİCİ GÜÇ OLUR

Taraftarlara da mesaj gönderen Mehmet Kazancıoğlu, “Bizim tek derdimiz taraftarlarımızın yüzünü güldürmek. Yönetim olarak gerekeni yapıyoruz. Bu konuda hepsinin içi rahat olsun. Giresunspor’un bize göre en büyük gücü taraftardır. Bu bilinçle ikinci yarıda özellikle iç sahada oynayacağımız maçlarda stadımızı doldurup rakip takımlara baskı uygulamalarını istiyoruz. Bizi yalnız bırakmasınlar. Bu takım onlara en güzel hediyeyi sezon sonunda verecektir” diye konuştu.

DİREK KATKI SAĞLAYACAK

Takımın ihtiyaçlarına göre transfer yapacaklarını da belirten Kazancıoğlu, “Teknik heyetin raporu doğrultusunda gerekli takviyeleri takıma yapacağız. Bu konuda titiz bir çalışma içerisindeyiz. Transfer döneminin start almasıyla birlikte kısa sürede ihtiyacımız bölgelere isimleri monte ederek kampa eksiksiz gitmek istiyoruz. Yönetim olarak şimdiden bazı isimlerle temas halindeyiz. Alacağımız oyuncular hocamızın yanında oturmayacak. Takıma direk katkıda bulunacak” dedi.

SIRA SENDE BAŞAKŞEHİR


Yeşil-Beyazlılar, Aytemiz Alanya’nın ardından bir diğer Süper Lig ekibi Medipol Başakşehir karşısında avantajlı bir skor elde etmek istiyor

TFF 1. Lig ekiplerinden Akın Çorap Giresunspor, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Tur’unda bugün Süper Lig lideri Medipol Başakşehir ile karşı karşıya gelecek. Kendi sahasında konuk edeceği rakibi karşısında sahadan avantajlı bir skorla ayrılmak isteyen Yeşil-Beyazlılarda tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılıyor.

Geride bıraktığımız turda Aytemiz Alanyaspor’u kupanın dışına iten Akın Çorap Giresunspor Son 16 Tur’unda da bir diğer Süper Lig ekibini kupanın dışına itmek istiyor. Yeşil-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Metin Diyadin bu sezon fazla forma şansı veremediği isimleri bu karşılaşmada görme fırsatı bulacak.

HAKEM: Ümit Öztürk

SAAT: 15.00


STAT: Atatürk

YAYIN: A Spor

AÇ GİRESUNSPOR

Fevzi

Berkan


Onur

Özgür

Hüsamettin

Dimitriadis

Oğuzhan


Recep

Mert

Sinan

Mehmet

M.BAŞAKŞEHİR

Mert

Uğur

Egemen

Enes

Mahmut

Alparslan

Hakan

İrfan Can

Tunay

Oktay

Mehmet Batdal

Haber: Mesut ERDOĞAN

KaradenizGazete

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap