SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > BU YOLUN GERİ DÖNÜŞÜ YOK!

BU YOLUN GERİ DÖNÜŞÜ YOK!

29 Aralık 2017 Cuma - 15:17




Yeşil-Beyazlı Kulübün Başkan Yardımcısı Yamak, “Giresunspor’un hedefi de Süper Lig olduğuna göre, bizim için tek başarı kıstası Süper Lig’dir ve biz b





SEVGİYİ AŞILIYORUZ

TFF 1. Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren AÇ Giresunspor’da Kulüp Başkan Yardımcısı Nahid Yamak, “M.Başakşehir maçındaki galibiyetten, futboldan ziyade, o maçta öğrencilere güzel bir gün yaşatmamız, Giresunspor sevgisini aşılamamız bizim için her şeyden daha önemli. Bu sene yaptığımız en güzel işlerden biri, hem okullara gitmemiz hem de Başakşehir maçında öğrencilerin Giresunspor maçına gelmesiydi” dedi.

DESTEK OLMALIDIR

“Sportif anlamda şampiyonluk hedefiyle devam ediyoruz” diyen Yamak, “Takım olarak bu işi başaracağımıza inanıyorum. Takımda gidenler ve gelenler olacak. Hedefe ulaşmak için her şeyi yapacağız. Giresunspor Giresunlularındır. İnsanların yönetimden, teknik heyetten, oyunculardan sevmedikleri olabilir ama önemli olan takım sahaya çıktığı zaman doksan dakika takıma destek olmaktır” diye konuştu.

Bu mutluluğu yaşatacağız


Yamak şöyle devam etti: Giresunspor’un başarısına, galibiyetine sevinen ve mutlu olan herkes zaten Giresunspor’u çok seviyordur. Bizim camia olarak birlik, bütünlük olup, Süper Lig’e inanıp, hep beraber elimizden geleni yapmamız lazım. Şunu çok biliyoruz, futbolun dünü yok, yarını var, yarın yakalayacağın başarı var. Bu başarı da hedeftir. Bizim hedefimizde Süper Lig olduğuna göre, bizim için başarı kıstası Süper Lig’dir. Biz bu hedefe ulaşmak için, sezon sonunda Giresun halkına Süper Lig mutluluğunu yaşatmak için her şeyi yapmaya devam edeceğiz.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap