SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > BU ŞEHRİN BİR ÖZLEMİ VAR!

BU ŞEHRİN BİR ÖZLEMİ VAR!

01 Şubat 2018 Perşembe - 08:30




Gümüşhanespor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, “2 senedir kaçan şampiyonluk var. Bir özlemi var şehrin. Sadece 1. Lig değil, Süper Lig'e de çıkmak lazı





Gümüşhanespor’un yeni teknik direktörü Güvenç Kurtar, sezon sonunda şampiyon olacaklarını ifade etti. Birlik ve beraberlik içerisinde bulunan bir takıma geldiğini düşündüğünü aktararak, şehrin takıma büyük destek verdiğini vurguladı. Bu ortamda başarının kaçınılmaz olduğuna işaret eden Kurtar, şunları kaydetti: "Ben de çok iddialı bir insanım. 2 senedir kaçan şampiyonluk var. Bir özlemi var şehrin. Sadece 1. Lig değil, Süper Lig'e de çıkmak lazım”

“Hedefimizi daha da büyüteceğiz. Çalışacağız ve mutlaka başarılı olacağız. Taraftarımız, şehrin ileri gelenleri, futbolcularımızla hep birlikte bu işi başaracağız. Spor adamı olduğum için 3. Lig dahil hepsine bakıyordum. Maçlarını izliyorum. Kim gol atmış, bugüne kadar hangi kadrolarla çıkmışlar. Futbolcularıma güveniyorum. İyi bir kadro var. Böyle bir destek gördükten sonra bu takımın başarılı olmaması mümkün değil. Ya başaracağız, ya başaracağız"

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap