SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > Bu şartlarda transfer zor!

Bu şartlarda transfer zor!

06 Haziran 2018 Çarşamba - 10:19




Akın Çorap Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ, piyasada ifade edilen paraların yüksek olduğunu belirtirken bu rakamların kulüpleri zorlayacağını ifade





Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Akın Çorap Giresunspor’da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürerken Başkan Mustafa Bozbağ, piyasada telaffuz edilen paraların yüksek olduğunu söyledi. Bozbağ, Gençlerbirliği, Osmanlıspor ve Gazişehir Gaziantep’in astronomik rakamlara transfer çalışması yürüttüğünü ve bunun da piyasayı olumsuz yönde etkilemeye devam ettiğini ifade etti.

Şu anda transfer piyasasının el yaktığına işaret eden Bozbağ, “Herkes uçuyor. Kapıyı açan 1 milyondan, 1,5 milyondan açıyor. Böyle bir parayı hiçbir kulüp ödeyemez. Giresunspor olarak biz biraz bekleyeceğiz” dedi. Yeni sezon planlaması hakkında da önemli bilgiler veren Bozbağ, “Haziran’ın 28’inde kampa gideceğiz. Bu tarihe kadar en iyi kadroyu kurmaya çalışacağız” diye konuştu.

Aykut ve Uğur imzaya hazır

Akın Çorap Giresunspor Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, iç transferde Aykut Demir, dış transferde de Altınordu’dan Uğur Arslan Kuru ile her konuda anlaşmaya vardıklarını doğruladı. Aykut’un takımda kalmasının çok önemli olduğunun altını çizen Bozbağ, Uğur’un da Giresunspor’a önemli katkılar sağlayacak kalitede bir oyuncu olduğunu ifade etti. Bozbağ, “Kısa bir süre içerisinde hem Uğur Arslan Kuru hem de Aykut Demir ile resmi sözleşme imzalamayı planlıyoruz. Bu iki transfer camiamıza şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Transferlerimizin devamı gelecek” şeklinde konuştu.

 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap