SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > Bireysel hataları fazlaca yaptık

Bireysel hataları fazlaca yaptık

04 Eylül 2023 Pazartesi - 16:42




Giresunspor Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, kendilerine göre daha tecrübeli bir takımla karşılaştıklarını vurgulayarak, "Bireysel hataları fazlaca yaptığımız bir müsabaka oynadık" dedi.





TRENDYOL 1. Lig’in 4. haftasında deplasmanda karşılaştığı Eyüpspor’a 3-1 mağlup olan Giresunspor’da Teknik Direktör Mustafa Kaplan, bireysel hataların fazla olduğunu belirterek, "İyi başladığımız bir maçtı. Bireysel hataları fazlaca yaptığımız bir müsabaka oynadık. Dinamik bir takımız. Çok genç bir takımız. Böyle maçlarla tecrübe kazanmaya devam edeceğiz. Zaman zaman iyi oynuyoruz ama bazı maçlarda tecrübesizliğimiz yüzünden puan kayıpları yaşamaktan kaçamıyoruz. Bu maç öncesi duran toplara dikkat etmemiz gerektiğini biliyorduk. Oyuncularımı bu konuda uyarmıştım ama ne yazık ki bunu uygulayamadık. Rakibimiz kaliteli ayaklara sahip. Beraberlikten sonra akan oyunda fırsat vermemeliydik. Tecrübeli bir rakibe karşı oynadık. Milli aradan sonra iyi maçlar çıkarıp yolumuza bakacağız" diye konuştu.

HABER: EROL TAŞKIN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap