SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > 13. sıradayız ama... Neden olmasın?

13. sıradayız ama... Neden olmasın?

11 Ocak 2019 Cuma - 13:48




Giresunspor’un yeni teknik direktörü ilk röportajını Karadeniz’e verdi





GİRESUNSPOR’UN çiçeği burnunda teknik direktörü Ümit Özat, ilk röportajını Karadeniz gazetesine verdi. Sorularımıza içtenlikle yanıt veren Ümit Özat, Giresunspor’un kadrosal olarak eksiklerinin olduğunu söyledi. Kadrolarına önemli oyuncular kattıklarını ifade eden Özat, “Ama en az 4 oyuncu daha almamız gerekiyor. Bunu başkana da söyledim. Transfer çalışmalarımız devam edecek ve iyi bir takım olacağız” dedi.

BULUNDUKLARI konum olarak 13. sırada olduklarının da altını çizen Özat, “Bulunduğumuz konumdan çıkmamız gerekiyor. Dibin dibi var mı ki? Dememeliyiz. Dibin dibi her zaman vardır. Biz maç maç gideceğiz. Nasıl başladığınız değil nasıl bitirdiğiniz önemlidir. Şu anda tek düşüncemiz Eskişehirspor maçı. Bizim yani Giresunspor’un final maçı Eskişehirspor maçıdır. Sonraki haftaları şimdiden konuşmak doğru değil. Eskişehir maçından sonra diğer maçları konuşuruz” diye konuştu.

“GİRESUNLU dostlarımız büyük bir beklenti içerisinde” diyen Özat, şu ifadeleri kullandı: “41 yıl olmuş Süper Lig beklentisi var. 41 yıl daha sabırları yok. Ama 13. sırada olduğumuz da bir gerçek. Geçen sezon Erzurumspor 13. sırada idi ve Süper Lig’e çıktılar. Neyin ne olacağı belli olmaz. İkinci yarıda kırılmalar olacaktır. Bir bakarsınız aradan sıyrılıp yukarılara doğru çıkarız. Bakıp göreceğiz.”

EN önemli hedeflerinin sonraki yıllar için iskelet kadro kurmak olduğunu da dile getiren Özat, hedeflerini şöyle sıraladı: “Bu sezonki önceliğimiz bulunduğumuz konumdan çıkmak. Sonrasında yukarılara nasıl çıkarızın hesabını yapmak. Sonraki sezon için de her sene 10 oyuncu alıp 10 oyuncu gönderen bir takım yerine 2-3 oyuncu alan bir iskelet kadro kurmak. Ha sonrası için biz oluruz olmayız ama hedefimiz bu.

” BAŞARILI ya da başarısız olmak gibi bir kaygısının olmadığını da söyleyen Özat, “Ben Süper Lig’de çalıştım. Giresunspor’a da isteyerek geldim. Sonu ne olur bilemem. Bizim durumumuz Fenerbahçe’ye benziyor. Herkes ‘Giresunspor play-off potasında olmalıydı’ ve ‘Fenerbahçe ilk 4’te olmalıydı’ der. Hemen hemen aynı durumdayız” şeklinde konuştu.


KADRO dışı ve sakat oyuncular için de konuşan Özat, şu ifadeleri kullandı: “Sakatların dönmesi, yeni oyuncuların gelmesi ile ikinci yarıya güzel bir giriş yapmak istiyoruz. Ben hiçbir oyuncuyu kadro dışı bırakmadım. Dışarda kalan oyunculardan beğendiklerim var. Benden önceki yöneticilerin fikirleri önemli. Bizimle olmak isteyene kapımız açık; bizi istemeyeni ise hiç istemeyiz. Önceliği Giresunspor olanlar bizimle devam edecek. Önceliği Giresunspor olmayanların aramızda yeri yok.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap