SON DAKİKA



Haber > Spor > Giresunspor telafi peşinde

Giresunspor telafi peşinde

21 Ağustos 2015 Cuma - 00:39




Lige kendi evinde aldığı Kardemir Karabükspor mağlubiyetiyle başlayan Çotanaklar, yarın akşam deplasmanda karşılaşacağı Elazığspor’u dize getirip tara





PTT 1. Lig ekibi Giresunspor, Elazığ deplasmanından 3 puanla dönüp Karabük yenilgisini taraftarlarına unutturmanın planlarını yapıyor. Kardemir Karabükspor maçında hak etmedikleri bir mağlubiyet aldıklarını ifade eden Giresunspor Teknik Direktörü Sefer Yılmaz, Elazığspor maçında bu yenilgiyi telafi etmek istediklerini söyledi. Çok güçlü bir rakiple zorlu bir doksan dakikaya çıkacaklarını belirten Yılmaz, "Elazığspor’u gerek ben televizyondan gerekse yardımcım canlı olarak Göztepe maçında seyrettik. Gerçekten çok kaliteli bir rakiple oynayacağız. Biz de iyi bir takımız. Kora kor bir mücadele olacağını düşünüyorum. Bütün planlarımızı galibiyet üzerine yapıyoruz. Giresun’a 3 puanla dönmek istiyoruz" diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap