SON DAKİKA



Haber > Spor > Giresunspor telafi peşinde

Giresunspor telafi peşinde

18 Ekim 2016 Salı - 10:55




Çotanakların teknik patronu Kaplan, Eskişehir maçında gol yollarında Özgür Can’ın yokluğunu fazlasıyla hissettiklerini belirtti. Kaplan, bu hafta iç s





ÖZGÜRCAN’I ARADIK TFF 1. Lig ekibi Giresunspor’da, Eskişehirspor’a karşı alınan 1-0’lık yenilginin üzüntüsü yaşanıyor. Çotanakların Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, Eskişehir deplasmanında rakiplerini oyun olarak ezdiklerini ancak bunu sonuca yansıtamadıklarını söyledi. Son vuruş eksikliğinden yakınan Kaplan, “Yakaladığımız fırsatlardan en az birini atsak, Eskişehir maçının şekli çok daha farklı olacaktı. Bu maçta Özgür Can’ın yokluğunu fazlasıyla hissettik” dedi.

SON DAMLAYA KADAR!

Eskişehirspor’un ‘yata kalka’ maçı bitirdiğini, böyle bir oyun anlayışını asla tasvip etmediğini ifade eden Kaplan, “Hep söyledim, yine söylüyorum. Biz gerçekten iyi bir takımız. Biz örnek bir takımız. Futbol oynamayı düşünen ve futbol oynayan bir takımız. Asla ‘yatayım’ diyen bir takım değiliz. Çünkü biz Giresun’u temsil ediyoruz. Ve temsil ettiğimiz camiaya karşı sorumluluklarımızı bilerek, sahada terimizin son damlasına kadar mücadele ediyoruz. Bu oyun anlayışımızdan taviz vermeden, yolumuza kararlılıkla devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

YENİ BİR HALKA!

Önlerinde Boluspor ile oynayacakları çok kritik bir maç olduğunu hatırlatan Kaplan, “Boluspor maçına iyi hazırlanacağız. Kazanıp, iç sahada 4’te 4 yapmak istiyoruz. Taraftarlarımızın da desteğiyle rakibimizi yenip, kendi evimizdeki galibiyet serimize yeni bir halka daha eklemekten başka bir düşüncemiz yok. Boluspor karşısında alınacak galibiyetin, üst sıralar için takımın moral ve motivasyonunu iyi duruma getireceğinin de farkındayız. Bir kazaya sebebiyet vermeyeceğiz” ifadelerini kullandı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap