SON DAKİKA



Haber > Spor > Giresunspor rövanşı alır

Giresunspor rövanşı alır

21 Şubat 2014 Cuma - 09:26




Kazancıoğlu, Gümüşhanespor maçından üç puanla ayrılmaktan başka bir sonucu düşünmediklerini belirterek, "Çıkışımızı sürdürmemiz için kazanmalıyız" ded





Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Giresunspor Başkan Yardımcısı Mehmet Kazancıoğlu, Giresun temsilcimiz Erkan Başkıran’a Gümüşhanespor maçıyla ilgili konuştu. Kazancıoğlu, hafta sonu konuk edecekleri Gümüşhanespor’u yenip rakiplerinden rövanşı alacaklarını ve çıkışlarına devam edeceklerini söyledi. Takımda moral ve motivasyonun üst seviyede olduğuna işaret eden Kazancıoğlu, takımın geleceğine yönelik ümitli mesajlar verdi. Kazancıoğlu, "Sarıyer karşısında iyi bir futbolla birlikte üç puanı alan taraf olduk. Ekibimizin ortaya koyduğu mücadeleden memnunuz. Futbolcularımız formalarının hakkını en iyi şekilde verdiler. Futbolcularımızın Gümüşhanespor maçında da üstün performans sergileyip sahadan galibiyetle ayrılmalarını bekliyoruz" dedi. Ligin ilk yarısında 2-1 mağlup oldukları rakiplerinden rövanşı almak istediklerini belirten Kazancıoğlu, "Taraftarlarımızı zorlu 90 dakikada yanımızda görmek istiyoruz. Onların desteğine bundan sonraki süreçte daha çok ihtiyacımız olacak. Gümüşhanespor maçından üç puanla ayrılıp ilk yarıdaki müsabakanın rövanşını almak istiyoruz" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap