SON DAKİKA



Haber > Spor > Giresunspor kendinden emin

Giresunspor kendinden emin

16 Haziran 2016 Perşembe - 20:05




Çotanakların Asbaşkanı Özkul, Giresunspor’un iskelet kadrosunun üzerine nokta transferler yaparak, alternatifli, başarıya aç, güçlü bir kadro kuracakl





PTT 1. Lig ekibi Giresunspor’da, Olağan Genel Kurula sayılı günler kala yeşil beyazlı camiadaki heyecanlı bekleyiş sürüyor. Çotanakların Asbaşkanı İbrahim Özkul, ilk kongrede çoğunluk sağlanacağını düşünmediğini söyledi. Göreve devam etme kararı verdikten sonra ilk oturumda çoğunluğun sağlanabilmesi için özel bir çaba göstermediklerini ifade eden Özkul, “İlk toplantıda çoğunluk sağlanacağını düşünmüyorum. Zaten acelemizde yok. Göreve devam etme kararı verdikten sonra biz çalışmalarımıza başladık. İkinci oturumda kongremizi yapıp yolumuza kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi.

Transfer piyasasında fiyatların çok yüksek olduğunu kaydeden Özkul, hem dış transferde hem de hoca konusunda kesinlikle aceleci davranmayacaklarının altını çizdi. “Bizim her zamanki gibi birinci önceliğimiz Giresunspor’un menfaatleri olacak” diyen Özkul, “Şuan fiyatlar çok yüksek. Transfer piyasasında inanılmaz rakamla dolaşıyor. Bizim ne oyuncu konusunda ne de hoca konusunda acelemiz yok. Zaten takımımızın geçen sezondan kalan bir iskeleti var. Bu iskeletin üzerine nokta transferler yaparak, alternatifli, başarıya aç, güçlü bir kadro kuracağız. Sürekli olarak gece gündüz oyuncu takibindeyiz. En iyi tespitleri yapıp işi bitireceğiz” dedi.

Çotanaklara mesaj var

Giresunspor taraftarlarına önemli mesajlar gönderen Özkul, “Taraftarlarımızın gönlü rahat olsun. Ne yaptığını bilen, çok tecrübeli bir yönetim var  Giresunspor’un başında. Zaten bizim yönetim şeklimizi artık herkes biliyor. Bunu tekrar tekrar dile getirmeye gerek yok. Yeni sezon öncesinde de çalışmalarımızı büyük bir titizlik içerisinde sürdürüyoruz. Camiamıza yeni sezonda da gururla izleyecekleri bir takım izlettireceğiz” dedi.

Bizim aradığımız şartta olmalı


Kadroya yapılacak takviyeler ve alınacak teknik direktörün Giresunspor’un yapısına uygun olması gerektiğine dikkat çeken Özkul, “Alacağımız oyuncular ve hocanın Giresunspor’un şartlarına ve kulübümüzün yapısına uyması lazım. Bizim için transferde tek kriter iyi hoca ya da iyi oyuncu olması değil. Bizim aradığımız şartlar hem iyi olmaları, hem de Giresunspor’un şartlarına ve yapısına uygun olmalarıdır. O nedenle ince eleyip sık dokuyoruz. Acele edip hata yapmak istemiyoruz” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap