SON DAKİKA



Haber > Spor > Giresunspor ilk sınavına çıkıyor

Giresunspor ilk sınavına çıkıyor

25 Temmuz 2015 Cumartesi - 02:51




Yeni sezon hazırlıklarına Afyon’da devam eden Yeşil-Beyazlılar, özel turnuva kapsamında bu akşam Kardemir Karabükspor ile hazırlık maçında karşı karşı





PTT 1. Lig ekibi Giresunspor’un Afyon kampı tüm hızıyla sürüyor. Çotanaklar günde çift idman programıyla güç depoluyor. Yeşil-Beyazlılar bugünden itibaren başlayacak olan PTT Afyon Cup’ta kendini sınayacak. Turnuvaya; Giresunspor, Kardemir Karabükspor, Adanaspor ve Albimo Alanyaspor takımları katılacak. Turnuva kapsamında ilk maçına bu akşam çıkacak olan Yeşil-Beyazlılar, PTT 1. Lig’in ilk haftasında evinde ağırlayacağı Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak. Bu maç saat 18.00’da başlayacak. Çotanaklar, 29 Temmuz Çarşamba akşamı saat 18.00’da Adanaspor ile 2 Ağustos Pazar akşamı saat 18.00’da da Albimo Alanyaspor ile karşılaşacak. Giresunspor kamptaki ilk hazırlık maçında Türkmenistan 1. Lig takımı Ahal’i 7-2 yenmişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap