SON DAKİKA



Haber > Spor > Giresunspor hedefe varır

Giresunspor hedefe varır

11 Kasım 2016 Cuma - 09:33




Yeşil-Beyazlı kulübün başkanı Mustafa Bozbağ, “Kimsenin ümidi kırılmasın. Kaybedilmiş hiçbir şey yok. Süper Lig hedefine yürüyeceğiz” dedi





Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ, 10. hafta sonunda kan değişikliğine gitme kararı aldıklarını ifade etti. Bozbağ, “Yaptığımız yönetim kurulu toplantısında bir kan değişikliğinin hem Giresunspor’a hem de camiamıza daha yararlı olacağını düşündük. Göreve gelirken ve ayrılırken gösterdiği anlayıştan dolayı Mustafa hocaya teşekkür ediyorum. Beraber olduğumuz, omuz omuza çalıştığımız kimseyle kötü ayrılmadık. Her zaman dostuz. Belki yeniden çalışabiliriz. Ama bazen skorlar örtüşmeyince futbolda bu değişiklikler oluyor” dedi. Bozbağ, “Herkes yeni hocayı soruyor. Giresunspor’a, her zamanki gibi Giresunspor’un şartlarına uyan, kulübün çıkarlarını diğer çıkarların üzerinde tutan bir teknik adam gelecek. Bunun başka bir açıklaması bizim yönetimimiz hiç farklı bir yola girmedi, bundan sonra da girmeyecek. Futbol takımlarında bazı şeyler vardır. Top sizi sevmedi mi farklı gelişmeler yaşanır. Bandırma ve Elazığ maçlarının ilk yarısında biz bunu yaşadık. Bazen insanlar sporsever değil skorsever oluyor. Biz bunu kırdık. İnsanlar bizim uzun vadeli hesaplarımıza kitaplarımıza inandılar. Kimsenin ümidi kırılmasın. Kaybedilmiş hiçbir şey yok” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap