SON DAKİKA



Haber > Spor > Giresunspor gözüne kestirdi

Giresunspor gözüne kestirdi

02 Nisan 2015 Perşembe - 01:24




PTT 1. Lig ekibi Giresunspor’un Basın Sözcüsü Bahattin Kurt, lider Kayserispor ile deplasmanda oynayacakları maçı kazanmak istediklerini söyledi.





Milli maç arasının takıma ilaç gibi geldiğini belirten Kurt, “İyi bir hazırlık dönemi ge-çirdik. Rakibimizin artılarını ve eksilerini biliyoruz. Oyuncularımız bu maçın öne-minin farkında. Kayseri’den bize yakışır bir oyun ve sonuçla dönmek için terimizin son damlasına kadar savaşacağız” dedi. Ligde üst sıraları hedeflediklerini ve bu hedefe ulaşabilmeleri için bu maçtan mutlaka puan çıkarmak istediklerini belirten Kurt, “Ligin yavaş yavaş sonuna geliyoruz. Her maç ayrı bir heyecan ayrı bir final. Deplasman karnemiz ortada. Dış sahada başarılı bir ekibiz. Bu istatistiğimizi lidere karşı da sürdürmek istiyoruz. Yönetim olarak oyuncularımıza ve teknik ekibimize güvenimiz tam. Kayseri’den iyi bir sonuçla dönecek güce ve inanca fazlasıyla sahibiz” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap