SON DAKİKA



Haber > Spor > Giresunspor farklı geliyor

Giresunspor farklı geliyor

06 Temmuz 2016 Çarşamba - 11:10




Yeşil-Beyazlılar yeni sezon öncesinde güçlü bir kadro kurmak için kolları sıvarken, Başkan Bozbağ “Yeni sezonda, çok daha iyi bir ekiple taraftarlarım





PTT 1. Lig’deki Karadeniz temsilcisi Giresunspor’da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Yeşil-Beyazlı yönetim hata yapmamak için ince eleyip sık dokuyor. Yeni sezonda taraftarına güçlü bir takım izletmek isteyen Giresunspor’da Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, “Transferde önemli adımlar attık. Birkaç futbolcuyla daha görüşmelerimiz sürüyor. İlerleme kaydettiğimizde bu isimleri basına açıklayacağız” dedi.  Yeni sezonda yeni bir kimlikle, taraftarlarını mutlu edecek bir ekip kurma aşamasında önemli yol kat ettiklerine değinen Bozbağ, “Bütçemizi çok fazla sarsmadan, sahada koşan, mücadele eden bir ekip kurmak istiyoruz. Önemli oyuncular kadromuza kattık. Yeni katılacak arkadaşlarımızla daha da iyi bir ekip olacağımızı düşünüyorum. Mütevazi bir ekiple Süper Lig hedefine koşmak istiyoruz” diye konuştu. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap