SON DAKİKA



Haber > Spor > Giresunspor 3 puan istiyor!

Giresunspor 3 puan istiyor!

12 Ağustos 2015 Çarşamba - 00:18




Yeşil-Beyazlı ekibin Başkanı Mustafa Bozbağ, Pazar akşamı sahalarında ağırlayacakları Kardemir Karabükspor’u yenip lige galibiyetle başlamak istedikle





PTT 1. Lig ekibi Giresunspor’da gözler Kardemir Karabükspor maçına çevrildi. Çotanaklar kendi tesislerinde yaptıkları antrenmanlarda yeni sezona 3 puanla başlamanın hesaplarını yapıyor. Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, yapılan idmanları yakından takip ediyor. Takım hakkında teknik heyetten sürekli bilgiler alan Bozbağ, takımın gidişatından ve yapılan çalışmalardan son derece memnun olduklarını söyledi. Yeni sezonda ligde üst sıraları zorlayacaklarının altını çizen Bozbağ, “Lige Pazar akşamı sahamızda oynayacağımız Kardemir Karabükspor maçıyla birlikte start vereceğiz. İlk maçlar hep zordur. Kendi evimizde ve seyircimiz önünde ağırlayacağımız rakibimizi yenmek istiyoruz. Taraftarlarımızın da desteğiyle bu zorlu doksan dakikayı kazanıp, 2015-2016 futbol sezonuna güzel bir başlangıç yapmak hedefindeyiz. Bunu başaracak güç ve inanca fazlasıyla sahibiz” şeklinde konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap