SON DAKİKA



Haber > Spor > Giresun'dan hodri meydan

Giresun'dan hodri meydan

08 Ekim 2016 Cumartesi - 11:00




Çotanakların Asbaşkanı Kazancıoğlu, bu sezon ligde bileği bükülmeyen Eskişehirspor’a ilk yenilgisini tattırmak istediklerini açıkladı





GiRESUNSPOR Asbaşkanı Mehmet Kazancıoğlu, ligin 7. haftasında deplasmanda Eskişehirspor ile oynayacakları kritik maça 3 puan parolasıyla hazırlandıklarını söyledi. Eskişehirspor’un çok güçlü bir rakip olduğunu ama hiçbir takımdan çekinmediklerini ifade eden Kazancıoğlu, “TFF 1. Lig’de mağlubiyeti bulunmayan tek takım şu anda Eskişehirspor. Ama bu bizim Eskişehirspor’u yenemeyeceğimiz anlamına gelmez. Her şeyin bir ilki vardır. Biz de iyi bir takımız ve rakibimizi yenerek Eskişehirspor’a bu sezonki ilk mağlubiyetini tattırmak istiyoruz” dedi. Lige verilen milli maç arasının takıma ilaç gibi geldiğini ifade eden Kazancıoğlu, “Çok sayıda sakat oyuncumuz var. Lige verilen ara sakatlığı bulunan oyuncularımızın iyileşmesi için iyi bir fırsat oldu. Berkan takımla birlikte çalışmalara başladı. Rızvan Ankara’daki tedavisinin ardından dün akşam şehre geri döndü. Özgür Can’ın kontrolleri sürüyor. Igors milli takımda. Sağlık ekiplerimiz sakatlığı olan oyuncularımızı Eskişehirspor maçına yetiştirebilmek için çok yoğun bir çaba harcıyor. Önümüzdeki hafta içerisinde tam kadro çalışmayı ve kırmızı kart cezalısı Abwo dışında eksiksiz bir şekilde Eskişehir deplasmanına gitmeyi planlıyoruz” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap