SON DAKİKA



Haber > Spor > Giresun'dan doğru adım

Giresun'dan doğru adım

07 Ağustos 2016 Pazar - 10:05




Çotanakların Teknik Patronu Kaplan, “Taraftarlarımız bu sezon çok hırslı, çok koşan ve kazanmak için bütün gücüyle mücadele eden takım izleyecekler” d





Giresunspor Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, Kızılcahamam ve Bolu kamplarının oldukça verimli geçtiğini söyledi. “Oynadığımız hazırlık maçlarında lige ne kadar hazır olduğumuzu tekrardan görmüş olduk” diyen Kaplan, “Genç, dinamik, kuvvetli bir kadroyla takım olma yolunda önemli adımlar attık. Her ne kadar hazırlık maçı da olsa işimizi ciddiye almamız çok önemliydi. Maçlarda kadro yapılanmamızı yaptık. Kamp süresince, ortaya koyduğumuz niyet ve özverili çalışmalarımızdan ötürü birlik, beraberlik ve arkadaşlık duygusu ile temsil ettiğimiz kulübümüze yakışan davranışlardan ötürü futbolcularıma ve ekibime tek tek çok teşekkür ediyorum. Taraftarlarımız bu sezon hırslı, koşan ve mücadele eden bir takım izleyecek” diye konuştu.

Igors Tarasovs tam isabet

Giresunspor’un flaş transferlerinden Igors Tarasovs, kamp performansıyla tam not aldı. Takıma çabuk adapte olan, defansta yerinde müdahaleleri ile dikkat çeken Letonyalı oyuncu, hazırlık maçlarında ve idmanlarda özellikle kazandığı topları olumlu şekilde oyuna sokmasıyla göze girdi. Yeni sezonda Özgür Yılmaz ile birlikte savunmanın göbeğinde görev yapması beklenen Igors, güçlü fiziğiyle de ön plana çıktı.

Öğrencilerine güveni tam

Giresunspor Kaleci Antrenörü İsmail Güney, birinci etap Kızılcahamam ve ikinci etap Bolu kampının çok faydalı geçtiğini söyledi. Giresunspor kalesinin emin ellerde olduğunu ifade eden Güney, kaleciler Eser, Anıl, Ali ve Erkan’ın kamp performansından oldukça memnun olduğunu söyledi. Kamp süresince dört kalecinin de performanslarını en üst noktaya taşımak için özel idman programları uyguladıklarını bildiren Güney, verdikleri emeklerin karşılığını lig başlayınca alacaklarını açıkladı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap